Ik gebruik natuurlijk altijd wel een blender om mijn foundation aan te brengen. Maar van het echte merk Beautyblender heb ik eigenlijk nog nooit gebruik gemaakt. Tot nu toe want ik mocht de Beautyblender Rosie Posie (limited edition) set testen. Kom je meelezen?

 

Beautyblender Rosie Posie set

De Beautyblender Rosie Posie (limited edition) set bevat drie beautyblenders in limited edition kleuren en een solid blender cleanser in bloem vorm. De set heeft bovendien ook een enorm fijn prijsje van €39,95 bij Salontopper wat je normaal al kwijt bent voor 2 beautyblenders. Ik merk tov een brush wel degelijk verschil met het gebruik van een blender. Met een blender vind ik dat de foundation veel egaler wordt aangebracht en door het goed te deppen krijg je ook mooi airbrush effect op de huid. Dit kan je vaak nog wat mooier krijgen wanneer je na de setting powder een beetje fixing/setting spray op de blender doet en daarmee ook deppende bewegingen maakt.

 

Beautyblender rosie posie Beautyblender rosie posieBeautyblender rosie posie

 

Blossom cleanser

Met de solid cleanser maak je jouw beautyblenders weer gemakkelijk schoon. Het beste kun je nog een siliconen pad erbij gebruiken (deze heb ik ook al in huis omdat ik mijn brushes hiermee schoon wrijf). Hoe maak je jouw blender schoon? Zorg ervoor dat de beautyblender echt goed nat is. Hierna wrijf je deze over de zeep heen en daarna over de siliconen pad heen. Dit proces blijf je herhalen tot je blender weer helemaal schoon is. Vervolgens spoel je de blender uit met koud water om de cleanser (zeep) volledig te verwijderen. Even goed laten drogen en jouw blender is weer klaar voor gebruik!

 

Beautyblender rosie posie

 

Beautyblender dahlia, Lilac & Rosie

Hoe gebruik je een beautyblender? Ik maak mijn beautyblender altijd nat met lauwwarm water en knijp hem goed uit (maar niet te droog). Wanneer ik mijn foundation aanbreng, dan breng ik dit eerst aan op de beautyblender waarna ik het met deppende bewegingen aanbreng op de huid. Naast mijn foundation breng ik ook mijn concealer ermee aan en mijn setting powder (voor de baking techniek). Uiteraard wordt aanbevolen om de beautyblender na elk gebruik weer schoon te maken, maar ik doe dit eigenlijk wekelijks (sorry, sorry!).

Ik vind het set persoonlijk wel erg fijn omdat je altijd een blender extra heb liggen wanneer je andere nog niet schoon of droog is. Of misschien wel gewoon op is. Bovendien is de prijs voor het set van €39,95 ook erg fijn. Want je krijgt hiervoor 3 beautyblenders en 1 officiële beautyblender cleanser. Naast de Beautyblender Rosie Posie set verkoop Salontopper ook een hoop andere beautyblender producten. Ik ben in ieder geval helemaal om en zou de producten hierna zeker zelf blijven kopen.

 

Beautyblender rosie posieBeautyblender rosie posieBeautyblender rosie posie

 

Welke beauty sponges gebruik jij?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: