Beetlejuice eyeshadow palette Revolution

Gister liet ik al de cake liners zien uit de Revolution x Beetlejuice collectie. En niet te vergeten de review van de eyeliners en beauty blender uit dezelfde collectie. Maar vandaag is het oogschaduw palette het main item… Kom je gezellig meelezen?

Revolution x Beetlejuice eyeshadow palette

Van de Revolution x Beetlejuice collectie kocht ik het eyeliner set, de liquid eyeliner, de beauty blender, de twee cake liners en uiteraard het oogschaduw palette. Nu de andere producten allemaal al aan de orde zijn geweest in een review is het vandaag aan het oogschaduw palette. Het oogschaduw palette bevat 16 pan oogschaduw waarvan 7 mattes en 9 shimmers. De combinatie van paarse kleuren en groene kleuren vind ik altijd erg mooi samen. En nu ben ik altijd wel fan van groene oogschaduw. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe het palette gaat bevallen. Helaas is het palette niet meer te koop bij Boozyshop maar nog wel bij Revolution zelf voor €12,99.

 

Beetlejuice BeetlejuiceBeetlejuice Beetlejuice BeetlejuiceBeetlejuice

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Say My Name, Three Times, Just Say It em Betelgeuse. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Recently Deceased, It’s Showtime, 167 Times en Here Lies. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Sandworm, Waiting Room, Dantes Inferno en D’ya Like it. De vierde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Have some Laughs, Day-0, Make My Millenium en Juilliard. Ik moet eerlijk zijn dat ik niet alle swatches heel erg overtuigend vind, maar ik ben vooral erg benieuwd hoe de pigmentatie en blending natuurlijk op de ogen is.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de kleur It’s Showtime (matte), deze ben ik gaan blenden met de kleur Make My Millennium (matte). Vervolgens heb ik een cute crease gemaakt en deze opgevuld met de kleuren D’ya like it? (matte), Recently Deceased (matte) en 167 Times (shimmer). Ik ben uiteindelijk toch wel verbaasd over het Beetlejuice palette. De pigmentatie is namelijk bizar goed op de ogen van zowel de mattes als de shimmer. Vooral de shimmer was ook echt waanzinnig wat soms van andere merken dan weleens tegen valt knalde deze er echt vanaf. En de matte kleuren waren goed gepigmenteerd, gemakkelijk aan te brengen en vooral gemakkelijk te blenden. Ik ben helemaal happy!

Overigens heb ik ook de Revolution x Beetlejuice collectie ook nog de cake liners gebruikt. Zie hiervoor de blog van gister! Ook heb ik uit het eyeliner set de donkere paarse eyeliner gebruikt. En ook over deze pigmentatie was ik erg tevreden!

 

BeetlejuiceBeetlejuice  Beetlejuice

 

Wat vind jij van het Beetlejuice palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.