Ik ben tot nu toe best tevreden over de Glossybox maar de limited editions zijn misschien nog wel iets leuker dan de maandelijke boxen. Dit keer kwam er een limited edition uit met Benefit cosmetics. Ik heb wel iets van dit merk en was wel altijd benieuwd naar meer. Met deze 6 items kan ik dus mooi uitproberen wat mij bevalt. Lees je mee?

 

Benefit cosmetics limited edition box

De limited edition box in samenwerking met Benefit cosmetics bevat 6 producten en was voor Glossybox members te koop voor €35,- en niet member voor €45,-. De box zelf ziet er al super leuk uit en past ook helemaal bij wat ik ken van het merk Benefit cosmetics. Ik bewaar tot nu toe ook elke box die ik krijg want dit is handig om dingen in te bewaren maar kan ook leuk zijn om dingen in weg te geven. Maar echte speciale edities zoals deze bewaar ik wel echt zelf op mijn make-up tafel. De box is volledig uitverkocht en helaas niet meer te koop!

 

Benefit cosmeticsBenefit cosmetics Benefit cosmeticsBenefit cosmetics

 

Benefit cosmetics – The POREfessional hydrate primer mini

Van de POREfessional primer zit er een mini in van 7,5 ml. Naar dit product was ik eigenlijk al benieuwd en had ik wel het liefste een full size van gezien. Ik gebruik elke dag wel een primer en vooral wanneer ik mijn make-up ga doen. Mijn primers verschillen enorm van budget merken zoals Max & More naar een primer van Teaology. Deze primer bevat onder andere hyaluronzuur welke ervoor zorgt dat de huid een extra portie aan vocht krijgt. De mini heeft een losse verkoopwaarde van €14,50 en het fullsize product van 22 ml heeft een losse verkoopwaarde van €35,-

 

Benefit cosmetics

 

Benefit cosmetics – 24HR brow setter

Vooral naar de brow producten van Benefit ben ik natuurlijk wel erg benieuwd. Ik heb zelf toen destijds de Lidl dupes gekocht maar wil natuurlijk ook wel graag de echte producten testen. Wellicht was het leuk geweest om deze brow gel om te wisselen voor een brow pomade. Wat mij betreft is dat ook wel waar Benefit echt bekend om staat. Maar goed wellicht bevalt deze brow gel ook wel, ook al is het niet iets wat ik echt gebruik tot nu toe. Het zorgt ervoor dat je wimpers wel 24 uur lang de vorm aanhoudt. In de box zit een mini van 3,5 ml welke een losse verkoopwaarde heeft van €15,50 en de fullsize verpakking van €7 ml kost €27,50.

 

Benefit cosmetics

 

Benefit cosmetics – Roller eyeliner mini

Een eyeliner gebruik ik zelf heel weinig omdat ik er gewoon echt slecht in ben. Als ik weleens een eyeliner gebruik is dat vaak van Essence. Maar wellicht gaat het mij beter af met een wat duurdere eyeliner. Dat is natuurlijk altijd te proberen. De mini eyeliner van 0,5 ml heeft een losse verkoopwaarde van €15,50 en de fullsize eyeliner van 1 ml heeft een losse verkoopwaarde van €24,-

 

Benefit cosmetics

 

Benefit cosmetics – High beam liquid highlighter

Ik gebruik niet heel vaak een liquid highlighter maar ik ben wel erg benieuwd ernaar of deze van Benefit misschien bevalt. Van deze liquid highlighter zit een full size product van 6 ml erin. Deze heeft een losse verkoopwaarde van €19,50.

 

Benefit cosmetics

 

Benefit cosmetics – They’re real mascara

Naar de mascara’s van Benefit ben ik altijd het meeste benieuwd naar geweest. In de summerbag limited edition van Glossybox had ik gelukkig ook een Benefit mascara. En hoewel deze voor mij een beetje tegenviel werkt deze misschien wel beter. Er zit een fullsize verpakking in van 8,5 gram welke een losse verkoopwaarde heeft van €27,50.

 

Benefit cosmetics

 

Benefit cosmetics – Hoola matter bronzer mini

De Hoola bronzer heb ik altijd erg veel over gehoord dus ik vind het superleuk dat deze erin zit. De mini is echt te cute, er zit een handig borsteltje in en maakt het geheel dus echt onwijs gemakkelijk om mee te nemen. De mini bevat 4 gram en heeft een losse verkoopwaarde van €18,50. De fullsize verpakking bevat 8 gram en heeft een losse verkoopwaarde van €35,-

 

Benefit cosmetics Benefit cosmetics Benefit cosmetics

 

Gebruik jij weleens producten van Benefit? Zoja, welke?

1 Reactie

  1. Daar zitten mooie producten in zeg! Ik gebruik een wenkbrauwpotlood en de Gimme Brow+. Soms ook een primer en de Dandelion blush.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: