#BeRoutine maskers uitproberen

Van het merk #BeRoutine kocht ik twee maskertjes welke volgens mij nieuw zijn bij de DM. Bij mijn DM Drogerie bezoekjes bekijk ik regelmatig het assortiment en dit keer vielen deze twee mij op! Kom je gezellig meelezen?

 

#BeRoutine Rosa tonerde (klei) maske

Het eerste #BeRoutine masker is het Rosa Tonerde masker. Dit masker is geschikt voor elke huidtype en is ook nog eens vegan. Het masker zou voor een stralende huid zorgen! Dit onder andere door de Rosa en witte klei in het masker maar ook de sesam olie, mango butter en bisabolol zorgen ervoor de huid gereinigd wordt en geven de huid weer een heerlijke glow. De verpakking bevat 2 maskers van 8 ml je kunt dus twee keer doen met een verpakking. Het masker is heerlijk verkoelend en wordt langzamerhand steeds harder op de huid (normaal bij een klei masker). Het voelt zeker niet onaangenaam en het verwijderen gaat ook gewoon enorm gemakkelijk. Ik zou het masker zeker wel opnieuw aanschaffen!

 

#BeRoutine

 

#BeRoutine fruchtensaur krauter kur peeling

Het tweede masker is een fruchtensaure krauter-kur peeling. Ook dit masker is geschikt voor elke huidtype! Maar dit masker is meer gericht op de reiniging van de huid. Door de verschillende vruchtenzuur en kruiden extracten maar ook het dode zee modder zorgt ervoor dat de huid intensief gereinigd wordt en oneffenheden verwijderd worden. Voor het beste effect kun je het masker het beste 1 a 2 maal per week gebruiken. Ook deze verpakking bevat weer 2 sachets van elk 8 ml. Beide maskers kosten €1,25 per stuk wat een prima budget prijsje is voor een heerlijk masker. Dat deze variant zowel een masker als een peeling is vond ik erg fijn maar zelf gaat mijn voorkeur toch wel echt uit naar het bovenste roze klei masker. Deze zou ik van deze twee dan ook zeker aanraden!

 

#BeRoutine

 

Welke van deze twee #BeRoutine maskers zou jij willen uitproberen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.