Berry peel off masker Essence Cosmetics

Maskertjes ik hou ervan! Toen ik dus zag dat Essence Cosmetics een nieuw masker had het Berry peel off masker wilde ik deze gelijk uitproberen. Maar hoe tevreden ben ik erover? Kom je gezellig meelezen?

 

Essence Hello, Good Stuff! Fresh glow peel off masker

Het Berry peel off masker is een peel of masker welke voor een heerlijke frisse glow zorgt. Het masker bevat onder andere Hyaluronzuur en bramen extracten. Deze ingrediënten zorgen onder andere ervoor dat de huid er gladder uitziet. Maar ook die frisse gezonde glow heeft die wij allemaal willen. Bovendien zorgt het er ook nog eens voor dat Acne verminderd, pigment vlekken geleidelijk verlicht worden en het opent de poriën. Wat ik zelf ook erg fijn vind aan het masker is de frisse gelachtige textuur. En de kleur is natuurlijk ook nog een super leuk. Het Berry peel off masker is onder andere te koop bij de Boozyshop voor €4.95.

 

Berry peel off masker Berry peel off masker

 

Gebruik

Het is al een hele tijd geleden dat ik een peel off masker gebruikt heb. Van alle maskers is dit namelijk mijn minst favoriete. Dit omdat degene die ik vaak uitgeprobeerd hebben ook na de inwerktijd nog te nat blijven. Of gewoon helemaal niet opdrogen waardoor het verwijderen een drama is. Maar wanneer een peel off masker ook echt lekker mooi eraf peelt zoals het hoort vind ik het dan wel weer erg fijn. Dit was dus ook mijn eerste punt waar ik bij dit masker erg goed op wilde gaan letten.

Gebruik het masker altijd op een gereinigde huid. Ik gebruik zelf een siliconen brush voor het aanbrengen welke ik vooraf en achteraf ook reinig! Bij het aanbrengen laat je de ruimte rondom je ogen vrij ik merkte ook wanneer ik te dichtbij kwam dat mijn ogen dat niet prettig vonden. Het masker zelf voelt echt heerlijk aan bij het aanbrengen en het ruikt ook erg lekker. Na het aanbrengen laat je het masker 15 tot 20 minuten drogen. Hierna kun je vanaf buiten naar binnen het masker eraf peelen. Dit ging na 20 minuten voor zeker 3/4 goed met een paar plekjes die nog niet helemaal droog waren. Eventuele restantjes kun je met lauwwarm water verwijderen, hiervoor gebruik ik ook een GLOV mask remover cloth. Je kunt het masker tot wel drie keer in de week gebruiken en dat ga ik de komende tijd ook zeker doen!

 

Berry peel off masker Berry peel off masker

 

Zou jij het Berry peel off masker willen proberen?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.