Het is een beetje een late unboxing voor de December 2020 Glossybox. Ik vond de maandbox met het thema Best time of the year dan ook helemaal niet zo bijzonder. En eigenlijk vind ik dit mijn minst leuke box tot nu toe! Lees je mee verder?

 

Best time of the year

Eigenlijk had ik best veel verwacht van de December maandbox het thema Best time of the year zou eigenlijk ook the best box of the year moeten zijn. Maar helaas viel dit onwijs tegen. Voordat ik laat zien welke producten ik heb gekregen vertel ik altijd een beetje over de producten welke in het Glossy magazine zitten en ook in deze best time of the year box hadden kunnen zitten.

 

Glossybox magazine

Allereerst is dat de Douche reichhaltiges ritual douchegel of bodylotion. Dit is een van de nieuwste geuren van Dove met een mix van Cacao en Hibiscusbloemen. Hier ben ik zeker wel benieuwd naar en ga ik nog even in de winkel opzoeken. Van The Body Shop had er een body yoghurt van de limited edition winter collectie in kunnen zitten. Ik heb de winter jasmine lijn zelf al maar het was zeker leuk geweest om deze erin te hebben.

Van het merk #innerbeauty had er een pot met 60 collageen beertjes in kunnen zitten. Ik gebruik dit zelf niet maar voor mijn blog had ik dit product wel erg leuk gevonden om uit te proberen. Van het merk Baija had er een body scrub rose lychee in kunnen zitten. Ik ben zelf echt gek op body scrubs dus hier was ik ook zeker wel blij mee geweest. Van het merk Dr Susanne van Schmiedeberg had er een masker in kunnen zitten. Maskers heb ik zelf al een onwijs grote voorraad van dus deze had ik niet persee hoeven/willen hebben.

Als laatste had er een van de 6 Sukin producten in kunnen zitten. Dit is al de tweede of derde keer dat ik deze in het Glossy magazine zie staan en niet heb gekregen. Ik zou namelijk zelf wel erg benieuwd zijn naar een van deze producten (cleansing lotion, cleansing gel, day cream, night cream, eye cream en firming serum).

 

best time of the yearbest time of the year

 

Nailberry – Nagellak strawberry jam

In de box zitten altijd 3 producten welke elke member krijgt de overige twee producten zijn wisselend. In de best time of the year box zat dit keer een nagellak van het merk Nailberry als een van die drie vaste producten in. Ik had de nagellak al op de social media van Glossybox gezien en was hier erg benieuwd naar. Ook vind ik de kleur strawberry jam erg mooi en ook zeker bij deze feestelijke periode passen. Ik heb de nagellak ook gelijk gebruikt maar de volgende dag begon deze al te chippen. Helaas ben ik dus wel erg teleurgesteld in dit product en dat zeker voor de normale verkoopprijs van €19.95 zou ik deze nooit zelf kopen.

 

best time of the yearbest time of the year

 

Grace & Stella rose water facial spray

Ik heb de rose spray van het merk Grace & Stella al veel op social media gezien en hier was ik dan wel weer erg benieuwd naar. Dit was het tweede vaste product uit deze Glossybox en er zat een mini in van 30 ml met een advies verkoopprijs van €7,75. Een full size spray van 240 ml heeft een advies verkoopprijs van €21,- De spray is erg fijn voor de winterhuid en bied een goede balans tussen de kou buiten en de warmte binnen. Ook kun je de spray gebruiken als basis voor de make-up of als setting spray. Omdat ik eerst een aantal empties wil maken van zulke sprays heb ik deze in de kast gelegd om als volgende product te gebruiken wanneer ik weer een empty heb.

 

best time of the year

 

Nudestix gel lip colour & cheek balm

Het merk Nudestix zie ik weleens voorbij komen bij bijvoorbeeld Cult beauty. Het is nog niet echt een merk wat je veel hier in Oostenrijk of in Nederland ziet. Daarom is het wel leuk om zulke producten te leren kennen via Glossybox. Helaas vond ik de lipbalm er niet zo goed uit zien. De lipbalm zag er een beetje zweterig uit en brak met de eerste swatch zelfs al af. Voor een product met een waarde van €22,20 zo je dit toch echt niet verwachten. Je begrijpt natuurlijk dat ik hier dan ook echt niet tevreden over was!

 

best time of the year best time of the year

 

Yoursanitiser hand desinfectie gel

Ik snap ergens wel dat dit product in deze Glossybox zit vanwege de Covid-19 maar ik vind het echt niet bij dit maandthema passen. Uiteraard heb ik al genoeg van zulke producten in huis sinds de Covid-19. Ik had mij eigenlijk liever verheugd op een leuk product. De losse verkoopwaarde van deze tube van 60 ml is €2,95.

 

best time of the year

 

Batiste droogshampoo blush

Ik gebruik zelf heel weinig droogshampoo en ik heb al een aantal keer een droogshampoo in de Glossybox gehad zowel van Batiste als van Wella. Van mij hoeft dit product er echt niet zo vaak in te zitten en had ik liever een ander product gehad. De losse verkoopwaarde van deze mini 50 ml is €1,99. Wat mij in deze Glossybox magazine ook wel opvalt is dat er een onwijs groot verschil is in prijzen. Zo heb ik veel producten gehad rond de 2 a 3 euro terwijl er in het magazine ook veel instaan rond de 10 a 20 euro. Dit verschil vind ik dus wel erg groot en vraag ik mij af of er verschil is in members. Wie langer lid is de leukere en duurdere boxen krijgen bijvoorbeeld?

 

best time of the year

 

Schaebens luxus maske golden glamour

Het rare aan dit masker uit deze box is dat het nergens in het magazine is terug te vinden. Toevallig heb ik ook net mijn Schaebens masker verzameling opgemaakt en nu kan ik weer aan het verzamelen beginnen haha. De maskers zijn ergens rond de €0,50 cent dus heel bijzonder vind ik dit product ook niet in de box. Het thema van Januari is the power of beauty dus ik hoop echt op een goede nieuwjaarsbox!

 

best time of the year

 

Wat vind jij van de inhoud van de December Glossybox? Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: