Enige tijd geleden schreef ik al over de Glo soap bar, hierin gaf ik al aan dat het bedrijf zou gaan uitbreiden met een Glo scrub bar. Ik kreeg de gelegenheid om deze ook uit te proberen en nam de Glo scrub bar mee naar Italië.

 

Glo scrub bar

Op het moment is er een scrub bar verkrijgbaar namelijk de Honey Loofah scrub. Deze scrub bar verwijderd dode huidcellen (en je oude spray-tan of bruiningscrème) door de scrub bar zachtjes op een al vochtige huid te circuleren. Door je huid regelmatig te scrubben kun je het beste je tan goed en gezond opbouwen en blijft je tan ook nog eens langer mooi. De glo scrub bar is 100% natuurlijk en bevat geen korreltjes. De scrub zelf is gemaakt van Loofah. Dit is een plant die sponsachtige vruchten voortbrengt en na het drogen als wasspons gebruikt worden.

 

glo scrub bar glo scrub bar

 

Dit moet natuurlijk getest worden, dus heb ik de scrub bar meegenomen naar Italië

De eerste paar dagen heb ik nog geen scrub bar gebruikt. Ik zag dat ik wel bruiner werd maar nog niet zoals ik gewend ben van mijn huid. Nadat ik de scrub bar ben gaan gebruiken, had ik de volgende dag gelijk een volledige bikini afdruk.

Let wel op dat je de scrub in de avond voor het zonnen gebruikt en niet vlak voordat je de zon in gaat.

Gebruik de scrub niet als je verbrand bent, je huid is dan namelijk nog te gevoelig! Gedurende de resterende 1,5 week heb ik regelmatig de scrub gebruikt. Ik heb hierdoor ook het gevoel dat de after sun bij mij beter opnam, dan bij mijn man omdat hij niet gescrubt heeft.

 

glo scrub bar glo scrub bar

 

Het resultaat

Ik ben zeker tevreden over mijn kleurtje. En ik vind mezelf er een stuk gezonder uitzien dan het witte/bleke voor de vakantie. Ik ga dan ook zeker mijn kleurtje onderhouden door 1 keer in de maand naar de zonnebank te gaan en daarvoor te scrubben. Deze scrub is natuurlijk ook perfect te combineren met de Glo soap bars. Ik zal deze producten zeker blijven gebruiken.

 

glo scrub bar glo scrub bar

Natuurlijk ben ik ook benieuwd wat jullie ervan vinden? Gebruiken jullie zelf ook een scrub?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

9 Reacties

  1. Klinkt goed! Toevallig laatst in een goodiebag nieuwe scrub gekregen, ga het eens proberen. Met name mijn benen zijn behoorlijk wit

  2. Grappig dat zoiets bestaat! Ik ben dit jaar voor het eerst in mijn leven een beetje bruin geworden, blijf normaal heel bleek, maar ben nu aan het vervellen helaas haha

  3. Klinkt goed! Scrubben is sowieso goed voor je huid. Ik doe zelf aan dry brushing en gebruik dus geen aparte scrub.

  4. Ik ken het helemaal nog niet. Ben benieuwd of het voor mij ook zou werken.

  5. Ik heb juist helemaal niet zo de drang om bruin te worden. Wel gebruik ik een scrub voor m’n gezicht om alles goed te reinigen.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: