Ik heb uit de Royal sister colelctie van Essence en Catrice een aantal producten gekocht. Van de Essence Give me my crown en be royal, not cute oogschaduw palettes had ik al een review online staan. Dit keer is het de beurt aan twee palettes van Catrice deBetter than Platinum en het Better than Gold baked highlighter palettes.

 

Better than Platinum

Het Better than Platinum palette is iets meer geschikt voor mijn huidskleur. Het palette bevat de kleuren Stay platinum, Golden Coral en We rock queen. Helaas is de eerste highlighter iets beschadigd geraakt met mijn nagel omdat ik weer eens onhandig zoals altijd was. Ook dit palette is te koop bij de Kruidvat voor €10,99

 

Better than Platinum Better than Platinum Better than Platinum

 

Swatches

De swatches zijn erg goed gepigmenteerd  en ook alledrie erg mooi en bruikbaar. Met de gouden moet ik alleen wel uitkijken dat het niet too much wordt bij mij omdat ik heel licht ben van mezelf.

 

 

Better Than Gold

Het Better than Gold bevat drie goudkleurige baked highlighters. Zoals je op het eerste blik al kunt zien zijn de verpakkingen echt waanzinnig mooi. De verpakking is een mooi glinsterende case met in de binnenkant een mooie grote spiegel en daar drie mooie kleuren highlighters. De kleuren zijn: Addicted to gold, Queen C en House of gold. Het palette is te koop bij de Kruidvat voor €10,99

 

Better than PlatinumBetter than Platinum Better than Platinum

 

Swatches

De swatches bevat de kleuren van boven naar beneden: Addicted to gold, Queen C en House of gold. Ik kon dus niet kiezen tussen beide palettes omdat de swatches echt waanzinnig mooi zijn. Wellicht zijn deze highlighters iets te donker voor mijn huid maar dan zijn ze waanzinnig mooi om de gebruiken voor een ooglook. De pigmentatie is onwijs goed en gemakkelijk aan te brengen. De swatches zijn droog gemaakt zonder primer.

 

 

Zou jij voor het Better than Platinum of het Better than Gold palette gaan?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: