Mijn hele planning van april loopt door de war. En daarom vandaag op zondag een BIG maskerhaul ipv donderdag. Maak het overigens niet minder leuk! Kom je meelezen?

 

Primark Holler and Glow sheetmasker

De Big maskerhaul begint met het Holler and Glow masker. Het is een zilveren illuminating sheetmasker. Het masker zou de huid een heerlijke hydratatie geven. En voor een goede hydratatie beurt ben ik altijd wel in. Het masker ziet er super leuk uit als eerste, maar daar betaal je ook wel naar. Het sheetmasker kost namelijk €4,-  wat ik voor een Primark masker prijzig vind. Ik vond het masker eigenlijk naast het uiterlijk niet veel bijzonder. Want naast hydratie heb ik verder ook niks van het masker gemerkt.

 

BIG maskerhaul

 

Beauty glam anti wrinkle sheetmasker

De naam zegt het eigenlijk al het anti wrinkle masker van Beauty glam zorgt er voornamelijk voor dat kleine rimpels verminderd worden. Het masker bevat onder andere Aloe vera en komkommer wat een heerlijke frisse vochtigheid aan de huid geeft. En de Hyaluron in het masker is goed voor rimpels en lijntjes. Het masker kost €2,99 en is bovendien ook nog eens vegan en cruelty free. Naar meer van dit merk ben ik eigenlijk zeker wel benieuwd.

 

BIG maskerhaul

 

Share mud masks

Het share mud masks double pack kocht ik ook ooit eens bij de Big Bazaar. Ik dacht eigenlijk dat het twee dezelfde maskers zouden zijn, maar bij de ingrediënten viel het mij dus al vooral op dat het twee verschillende maskers zijn. Ik heb de maskers niet gedeeld maar het is eigenlijk wel ideaal om mee te multi masken. Het linker masker is een peeling mud masker met onder andere tea tree olie en het rechter masker is een refreshing mud masker met onder andere Eucalyptus olie.

 

BIG maskerhaul

 

Primark foaming bubble masker

Het foaming bubble masker van de Primark bevat onder andere Blauwe bessen en Papaya en zou voor een goede reiniging van de huid zorgen. Het masker heeft een inwerktijd nodig van ca 10 tot 15 minuten. Maar meestal haal ik bubble maskers eraf na 10 minuten omdat ik het gevoel dan niet meer fijn vind. Ik moet overigens zeggen dat ik van dit masker niet echt een cleansing gevoel heb gehad. Het is meer een fris, zacht en schoon gevoel dan een diepe reiniging. Maar het masker kost dan ook maar €1,- dus de verwachtingen moeten dan ook niet al te hoog zijn. Voor de fun is dit masker overigens wel een super aanrader!

 

BIG maskerhaul

 

W7 metallic peel masker

Het metallic easy peel gezichtsmasker van w7 bevat onder andere Vitamine C, Ginseng en Bergamot. Het zorgt ervoor dat de dode huidcellen van de huid verwijderd worden. En het geeft de huid een zachtere, schonere en helderdere effect. Het masker wordt aangeraden voor de normale huid, de droge huid en de vette huid. Ik vond het masker zeker wel fijn. Maar met het verwijderen van peel off maskers blijf ik altijd ruzie houden. Bovendien vind ik het altijd jammer dat alcohol denat vrij hoog in de lijst staat bij peel off maskers. Ik zou deze persoonlijk dus niet meer opnieuw aanschaffen hierom.

 

BIG maskerhaul

 

Vitamasques lip masker

Het lip masker van Vitamasques zat in een van mijn Glossyboxen. Ik moet eerlijk zeggen dat dit een van de eerste lip maskers is welke ik fijn vond, er ook nog eens super leuk uitzag, niet irriteerde, goed bleef zitten en dus eigenlijk gewoon heel fijn was. Naast dat alles is het oog nog eens vegan en cruelty free. Het masker kost €4,99 los maar is ook in grotere verpakkingen voordeliger te verkrijgen. Voor een maandelijks lipmasker zou ik het zeker wel willen blijven gebruiken. Voor wekelijks vind ik het toch iets te prijzig persoonlijk. Zeker een van de toppers uit deze BIG maskerhaul.

 

BIG maskerhaul

 

Holika holika green tea sheetmasker

Het merk Holika Holika was mij al bekend en maskers met groene thee vind ik ook altijd erg fijn. Het kan dan ook niet anders zijn dan dat dit masker zou bevallen en dat heeft het ook zeker gedaan. Het green tea masker heeft een kalmerend effect en verminderd roodheden en irritaties. Daarnaast geeft het de huid ook een heerlijke vochtigheids behandeling. En voornamelijk voor dit laatste zou ik het masker weer aanschaffen. Het masker was ca €2,- en dat is het ook zeker waard.

 

BIG maskerhaul

 

Tropical island watermelon jelly masker

Het Tropical island masker kocht ik ooit eens samen met de twee andere hieronder bij de Big Bazaar. Het masker bevat onder andere watermeloen en is in een jelly vorm. Nu ben ik niet heel erg fan van de jelly maskers want die van de Action vond ik ook heel lastig aanbrengen. Dat was met dit masker ook zeker het geval. Er belandde meer op de grond dan op mijn gezicht, dus ik heb er ook niet heel erg veel aan gehad.

 

BIG maskerhaul

 

Tropical island kiwi exfoliation scrub

De kiwi scrub daarintegen met onder andere natuurlijke kiwizaden was echt heerlijk. Toevallig gebruik ik nu ook wekelijks de kiwi scrub van L’oreal en ik moet zeggen dat ze behoorlijk overeenkomen. Ondanks dat deze goedkoper is zou ik toch voor die van L’oreal gaan omdat het een hoop aan plastic bespaard. Maar mocht je niet vaak scrubben of een verpakking nodig hebben voor bijv een vakantie zou ik deze zeker aanraden.

 

BIG maskerhaul

 

Tropical island banana jelly masker

Van het banana masker vond ik het onwijs jammer dat het ook in de vorm van een jelly masker was. De geur was echt heerlijk maar het is gewoon onwijs lastig om het goed aan te brengen, en dan zeker met deze hoeveelheid. Toch ben ik wel benieuwd geworden naar dit merk en ga ik zeker nog eens op zoek naar wat ze nog meer hebben. Ik heb online al gezien dat de meeste van deze maskers dus maar €0,40 kosten wat echt belachelijk goedkoop is!

 

BIG maskerhaul

 

Naar welk masker uit deze BIG maskerhaul zou jij het meest benieuwd zijn?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: