Ben je er klaar voor? Vandaag heb ik denk ik mijn Biggest maskerhaul ever voor jullie klaarstaan. Alle maskers heb ik gekocht bij de Action en omdat ik anders een jaar voorraad aan masker reviews heb, besloot ik om er een grote haul van te maken. Lees je gezellig mee?

 

L’oreal steam mask

Het eerste masker waarmee ik de Biggest maskerhaul ever aftrap is het Steam masker van L’oreal Paris. Het is eigenlijk een masker voor de haren, maar in deze review is elk soort masker welkom haha. Allereerst begin je met de calendula repair balm aan te brengen. Hierna breng je de zelfverwarmende cap op je haren aan. Het masker heeft een inwerktijd van 10 minuten nodig maar mocht je erg beschadigd haar hebben kun je het maskers zelfs 2 uur laten intrekken! Ik heb er twee gekocht, een voor een korte inwerktijd en een voor een langere inwerktijd. Het masker koste maar €0,59 dus dat was ook echt een spotprijsje.

 

Biggest maskerhaul ever

 

Garnier Hydra Bomb nacht oogmasker

Het tweede masker is ook niet het typische sheetmasker maar het is een sheetmasker special voor de ogen voor het slapen gaan. Toen ik het masker allereerst zag dacht ik eigenlijk dacht het de gehele nacht op moest. Maar eigenlijk hoeft het masker voor het slapen gaan maar even 15 minuten in te werken. Het masker bevat onder andere Hyaluronzuur en zorgt voor een stralende en wakkere uitstraling van de ogen. Normaal gesproken betaal je voor een Garnier masker wel rond de €2,- maar dit masker was maar €0,99 bij de Action.

 

Biggest maskerhaul ever

 

Hydrogel under eye masks

Een van mijn favoriete soort maskers is de laatste tijd toch echt wel de eye gel pads. Beide under eye maskers welke ik gekocht heb heeft een hydraterende en verzachtende werking voor de huid onder de ogen. Met een super prijsje van €0,84 per set zeker aan te bevelen.

 

Biggest maskerhaul everBiggest maskerhaul ever

 

The Beauty Dept – You are A cute-tea! sheetmasker

Het eerste echte sheetmasker van deze review bevat onder andere groene theeblaadjes extracten. Het is een hydraterend en herstellend masker. Het masker kost €0,69

 

Biggest maskerhaul ever

 

The Beauty Dept – Orange you glad to see me?

Het tweede sheetmasker bevat onder andere sinaasappel extracten en grapefruit extracten. Het masker heeft een verhelderend effect en geeft de huid weer de prachtige glow terug. Ook dit masker kost €0,69.

 

Biggest maskerhaul ever

 

The Beauty Dept – Can I have you for breakfast?

Het laatste sheetmasker uit deze serie van The Beauty Dept bevat onder andere haver extracten en aloë vera extracten. Het masker heeft een kalmerende en hydraterende werking. Ook dit masker kost maar €0,69.

 

Biggest maskerhaul ever

 

Cherry sheetmasker

Het volgende sheetmasker is een Korean sheetmasker met onder andere kers extracten. Het masker heeft een verhelderend en relaxgevend effect. Dit masker koste €0,99.

 

Biggest maskerhaul ever

 

Camomile sheetmasker

Ook het Camomile sheetmasker is een Korean sheetmasker. Dit masker heeft een kalmerend en hydraterend effect en koste ook €0,99.

 

Biggest maskerhaul ever

 

Get Sleepy… sheetmasker

De volgende vier maskers komen uit dezelfde serie maar dan met andere ingrediënten en dus andere werkingen. Na deze vier maskers heb ik nog een serie van vier maskers dus dit is wel echt de biggest maskerhaul ever!! Het eerste masker Get Sleepy… bevat onder andere lavendel extracten. Het zorgt voor een relaxend gevoel en dus ideaal om voor de nacht te gebruiken. Als ik het goed heb waren deze maskers €0,59 per stuk.

 

Biggest maskerhaul ever

 

Soften up… sheetmasker

De tweede variant is het Soften up… sheetmasker. Dit masker bevat onder andere avocado extracten en collageen. En het helpt de huid in goede conditie te houden. Deze vier maskers uit dezelfde lijn hebben overigens allemaal een inwerktijd van 20 tot 30 minuten nodig. Dit is best lang maar gun jezelf ook af en toe deze tijd om te relaxen.

 

Biggest maskerhaul ever

 

Glow Away! sheetmasker

Het Glow Away! sheetmasker bevat onder andere wilde rozen extracten en vitamine C. Het zorgt ervoor om de natuurlijke glow van de huid te verbeteren en de huid te hydrateren.

 

Biggest maskerhaul ever

 

Get Ready… sheetmasker

De laatste variant uit deze vierdelige serie is het Get Ready… sheetmasker. Het masker bevat onder andere vitamine C en het zorgt voor een gehydrateerde, frisse en heldere huid.

 

Biggest maskerhaul ever

 

Disney Princess sheetmasker

De laatste vierdelige serie zijn de Disney Princess sheetmaskers. Al deze vier maskers kosten €0,99 per stuk. De ingrediënten en dus de werking verschillen wel per stuk. Het eerste masker bevat onder andere Hyaluronzuur en heeft een hydraterende en verfrissende werking.

 

Biggest maskerhaul ever

 

Disney Princess sheetmasker

Het tweede Disney Princess sheetmasker bevat onder andere tea tree olie. Het masker heeft een diepreinigende werking en verwijderd vuil en olie van de huid.

 

Biggest maskerhaul ever

 

Disney Princess sheetmasker

Het derde Disney Princess sheetmasker bevat onder andere sinaasappel extracten. Het masker heeft een verfrissende en hydraterende werking. Alle vier deze maskers hebben een inwerktijd tussen de 10 en 15 minuten per stuk nodig.

 

Biggest maskerhaul ever

 

Disney Princess sheetmasker

Het laatste masker uit deze biggest maskerhaul ever bevat onder andere perilla blad extracten. Het masker heeft een diepreinigende werking en verwijderd vuil en olie van de huid.

 

Biggest maskerhaul ever

 

Naar welk masker zou jouw voorkeur uitgaan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: