Het merk Bilou ben ik eigenlijk gaan leren kennen via de Glossybox. Ik heb eens een douchegel maar ook een handschuim van het merk Bilou in mijn beautybox gehad. En eigenlijk vond ik deze producten wel erg fijn. Toen ik dit leuke giftset zag met 5 mini doucheschuim varianten moest ik deze wel meenemen. Kom je gezellig meelezen?

 

Bilou doucheschuim giftset

Een leuke nieuwe cadeau tip is dit leuke Bilou doucheschuim giftset. Het gebruik van een doucheschuim heeft iets luxueus tov een douchegel. Zelf vind ik het ook erg fijn aanbrengen en soms lijkt de geur zelfs langer aanwezig te blijven dan bij een douchegel. Dit leuke setje bevat vijf leuke varianten en is ook nog eens leuk verpakt om cadeau te doen aan iemand (of natuurlijk jezelf zoals ik deed). Het gehele set kost €9,95 wat nog geen twee euro is per mini. Dit is zeker een leuk prijsje om het eens uit te proberen of als je er gewoon net zo van houdt als mij. De vijf varianten in het giftset zijn: Bloomy Cactus, Frosty Mint, Sweet Galaxy, Magic Flower en Heaven Shake. Leuke touch! Elke doucheschuim heeft ook nog eens een leuk kleurtje…

 

Bilou doucheschuimBilou doucheschuim

 

Bloomy Cactus

De eerste variant Bloomy Cactus is een heerlijke fruitige doucheschuim welke zou ruiken naar bloemige fruitige geheime cactusbloemen. Nou dat klinkt natuurlijk wel erg interessant! De geur is ook heerlijk fris en het frisse groene kleurtje maakt deze belevenis natuurlijk helemaal af.

 

Bilou doucheschuimBilou doucheschuim

 

Frosty Mint

De tweede variant Frosty Mint past natuurlijk helemaal bij deze feestelijke maanden. De geur ruikt naar een frisse munt ijs en hemelsblauwe bosbessen. En ook dit klinkt natuurlijk erg interessant! Het mint kleurige schuim maakt ook deze variant weer helemaal af…

 

Bilou doucheschuimBilou doucheschuim

 

Sweet Galaxy

De derde variant Sweet Galaxy is een heerlijke zoete geur die onder andere naar koekjes en zoete vanille zou ruiken. Ook zeker wel een geur die bij deze periode past. Ik had al zoiets verwacht nav de verpakking maar deze doucheschuim heeft een mooie lila kleur.

 

Bilou doucheschuimBilou doucheschuim

 

Magic Flower

De vierde variant oftewel de Magic Flower doucheschuim is een heerlijke adembenemende zoete exotische geur alsof je in een magische bloementuin staat. En tot zover vind ik de leuke beschrijvingen ook wel erg goed bij de geuren passen!

 

Bilou doucheschuimBilou doucheschuim

 

Heaven Shake

De laatste variant is de Heaven Shake doucheschuim. Deze variant heeft een bijzondere geur van zowel warme lebkuchen met een schuimige melk en appel touch erin. Helaas niet drink of eetbaar anders zou ik het zeker doen haha. Het leuke baby blauwe kleurtje maakt deze doucheschuim ook weer helemaal af. Alle verpakking zijn uit 100% gerecycled aluminium gemaakt en alle varianten zijn ook vegan. Voor elk gebruik is het belangrijk om de verpakking eerst goed te schudden voordat je de doucheschuim gaat gebruiken.

 

Bilou doucheschuimBilou doucheschuim

 

Wat vind jij van het Bilou doucheschuim giftset?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: