Ik ben eigenlijk altijd al benieuwd geweest naar Bio-Oil voor mijn littekens en striae. Maar nu is Bio-Oil ook uitgekomen met een droge huid gel. Ideaal om onder andere onze benen goed te verzorgen tijdens deze warme periode. Daarnaast heb ik ook de bekende huidverzorgingsolie uitgeprobeerd. Benieuwd? Lees dan mee!

 

Bio oil huidverzorgingsolie

Eigenlijk is bijna iedereen wel bekend met de huidverzorgingsolie van Bio-Oil. Huidstriemen of littekens? Het advies is Bio-oil! Ik heb naast het litteken op mijn voet van een ongeluk en striae op mijn borsten ook een nieuw litteken en striae verdiend. Namelijk die van mijn zwangerschap en keizersnede! Er wordt altijd een hoop door producten beloofd wat betreffende striae en ondanks dat ik mij elke dag heb ingesmeerd met mama olie van de Kruidvat heb ik toch wat behoorlijke tijgerstrepen overgehouden aan mijn zwangerschap. Nu geloof ik niet in wondermiddeltjes welke dit nog helemaal weg kunnen halen maar een eventuele vermindering met het gebruik van de juiste producten geloof ik wel in.

Inmiddels heb ik de Bio oil al ca 3 maanden in gebruik. Wat ik heb begrepen van striae is dat je er nog wat aan kunt doen als de strepen nog roze/paars zijn. Bij mij zijn ze nog wel flink paars en nog niet wit geworden dus ik was erg benieuwd. Ik heb bijna trouw elke dag gesmeerd (eerlijk is eerlijk want soms is het weleens vergeten op een drukke dag met Isabelle). Ik vind de olie erg fijn smeren en vooral wanneer de striae wat jeukte vond ik het erg fijn om de olie op te smeren. Wat ik in deze drie maanden zie is dat sommige striae wat minder paars is geworden en daardoor wat minder zichtbaar maar helemaal weg zijn ze (nog) niet.

Het litteken van mijn keizersnede smeer ik er ook mee in maar deze is bijna helemaal niet meer zichtbaar. Wel heb ik naast dat litteken nog wat 2 dikkere striae welke ik blijf insmeren met de hoop dat deze nog veel minder gaan worden. Ik merk dus zeker wel verbetering met deze Bio-oil en ik denk dat ik bij nog langduriger gebruik nog meer eruit kan halen.

Bio oil

 

Bio oil droge huid gel

De nieuwe Bio-oil droge huid gel helpt je benen op de nodige voorbereidingen tijdens deze nog warme zomerdagen. Een droge huid is een van de meest voorkomende ”klachten”. Dit is waarom de experts op zoek waren naar het juiste product om dit tegen te gaan. Hieruit is de Bio-oil droge huid gel gekomen welke voor 97% uit werkende stoffen bestaat en voor maar 3% uit water. De meeste producten welke een goede hydratatie beloven bestaan namelijk voor wel 70% uit water. Eigenlijk ga je er ook vanuit dat je huid dit juist nodig heb als het droog is. Maar het water verdampt onmiddellijk bij contact met de huid en hierdoor droogt jouw huid juist nog meer uit.

Er zijn drie verschillende hoeveelheden te koop een 50 ml verpakking kost 6,95. Een 100 ml verpakking voor €11,95 en de 200 ml verpakking voor €19,95

Bio oilBio oil

 

Heb jij weleens Bio oil gebruikt?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

3 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: