Ik wissel regelmatig van haar-producten omdat naar loop van tijd bepaalde producten niet meer wonderen verrichten voor je haar. Dit omdat je haar gewend raakt aan bepaalde producten. Hetzelfde geld voor je haar wassen, je kunt jouw haar namelijk ”leren/trainen” hoe vaak het gewassen moet worden. Ik was mijn haar zelf maar 1 hoogstens 2 keer per week. Maar ik heb wel een mooie volle glanzende bos!

 

BIO Tech restore Gliss Kur

Ik deze BIO Tech restore lijn van Gliss Kur een tijdje geleden tegen bij de DM Drogerie in Duitsland en wilde deze producten al eerder testen maar toen kreeg ik net de nieuwe lijn van Schwarzkopf binnen Mad about Lengths. Ik heb alle producten gekocht welke uit deze lijn verkrijgbaar waren: de Shampoo, Conditioner, Haarbutter en Leave-in spray.

 

Shampoo & Conditioner

De BIO-Tech restore lijn van Gliss Kur gaat haarbreuken tegen en zorgt ervoor dat jouw gerepareerd en verstevigd wordt. Deze lijn is geschikt voor elk haartype en bevatten geen siliconen, geen alcohol en geen ammoniak. De lijn bevat onder andere PHYTO stamcellen complexen en rozenwater welke het haar verzorgen vanaf de wortel tot aan de punten. Het beste is om de volledige lijn te gebruiken van shampoo, conditioner en haarbutter (+leave-in).

De shampoo zit in een voordeelverpakking van 300 ml, ik vind de shampoo erg lekker fris ruiken en de rozen haal je er ook wel uit. Je hebt weinig nodig voor de shampoo en voor een product zonder siliconen schuimt het wel goed. De conditioner bevat 250 ml wat ik dan wel weer jammer vind want hier heb ik altijd meer van nodig dan de shampoo.  De prijs van de shampoo en conditioner is €2,25 per stuk.

 

BIO-Tech restore BIO-Tech restore

 

Haarbutter

De haarbutter is een 2 in 1 product, je kunt het namelijk als conditioner gebruiken maar je kunt het ook als haarbutter gebruiken (een soort masker dus). Ik gebruik het altijd als de 2e optie nadat ik de conditioner heb uitgespoeld. Je laat het ca 3 minuten intrekken waarna je het weer grondig kunt uitspoelen. De structuur van de haarbutter is een stuk dikker als je het vergelijkt met een conditioner of haarmasker. Ik vind dit persoonlijk wel prettig werken ook omdat je minder nodig heb. Het product bevat geen alcohol, geen ammoniak en geen sulfaten. De haarbutter bevat 300 ml voor €2,95

 

BIO-Tech restore BIO-Tech restore

 

Leave-in spray

Het laatste product uit de lijn is een soort leave-in spray dit werkt als een soort conditioner welke je niet hoeft uit te spoelen. Ik gebruik dit product altijd op handdoekdroog haar waarna ik mijn haar echt super gemakkelijk kan doorkammen. De spray ruikt heerlijk en de verpakking ziet er (zoals de hele lijn) echt geweldig uit.  Het product bevat geen alcohol, geen ammoniak en geen sulfaten. De verpakking bevat 250 ml voor €2,65. Ik heb maar een paar sprays nodig voor mijn hele haar dus met dit product doe ik altijd het langst. Ik zou de producten uit deze gehele BIO-Tech restore lijn opnieuw aanschaffen.

 

BIO-Tech restore

 

Wissel jij weleens van haarproducten of blijf je trouw aan een merk/soort?

 

3 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: