Bij de Action (Oostenrijk) kwam ik toevallig deze twee Biore micellar reinigingswater producten tegen. Uiteraard besloot ik om deze mee te nemen voor een review. Kom je gezellig meelezen?

 

Biore – Blaue Agave

Met het merk Biore ben ik natuurlijk wel bekend, maar de Biore micellar reinigingswater heb ik nog niet ervan uitgeprobeerd. Ik kocht deze twee varianten waaronder de Blaue agave + backpulver. Deze is geschikt voor de gemengde huid (droog/vettig). Het product is olievrij en beloofd make-up te verwijderen en daarbij de huid te reinigen tot in de poriën en de huid te verfrissen. Het product is geschikt voor de dagelijkse reiniging en kan zowel ’s morgens, ’s middags en ’s avonds gebruikt worden.

Je gebruikt het product op een wattenschijf (mijn voorkeur gaat uit naar een wasbare) en brengt het licht zonder teveel druk over je huid heen. Ik vind dit product vooral erg fijn om te gebruiken voordat ik mijn make-up ga aanbrengen of voordat ik een gezichtsmasker aanbreng. Het product is erg zacht en mild en ruikt eigenlijk best lekker fris. Ik heb bij de Action in Oostenrijk €2,49 ervoor betaald wat erg goedkoop is vergeleken met andere aanbieders. Of de Action in Nederland deze in het assortiment heeft kan ik helaas niet met zekerheid zeggen.

 

Biore micellar reinigingswaterBiore micellar reinigingswater Biore micellar reinigingswater

 

Biore – Aktivkohle

De tweede variant die ik kocht was met Aktivkohle, deze is geschikt voor de normale tot de vettige huid. Ook dit product is olievrij en beloofd make-up van de huid te verwijderen, de huid tot diep in de poriën te reinigen en de huid te verfrissen. Het product werkt eigenlijk gewoon hetzelfde als bovenstaande maar dan met andere (hoofd) ingrediënten. Naast de micellair reinigingswater zijn er ook nog een hoop andere producten met blauwe agave en houtskool te koop. Omdat deze producten mij zo bevallen zijn wil ik zeker nog meer gaan uitproberen van het merk en deze twee lijnen.

 

Biore micellar reinigingswaterBiore micellar reinigingswater Biore micellar reinigingswater

 

Wat voor reinigingsproducten gebruik jij?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: