Sinds kort ben ik een Biovene insider geworden en als eerste pakketje ontving ik drie heerlijke nieuwe maskertjes en een van de drie verschillende ampullen. Deze zijn momenteel allemaal bij de Kruidvat te koop. Twee van de maskers DIY en moet je dus eerst zelf mengen met een kleine hoeveelheid water.

 

Biovene Native secret pink clay masker

Dit was het eerste Biovene masker wat ik uitprobeerde, het mengen ging vrij eenvoudig en het maakte een mooie zachte souffle achtige masker. Het masker voelde erg zacht aan bij het aanbrengen en ik vond het masker ook erg fijn opdrogen. Het is een klei masker dus ik had verwacht dat het wat harder zou worden maar dit vind ik persoonlijk wat prettiger dan wanneer ze te hard opdrogen. De inwerktijd heb ik iets korter gehouden omdat deze maskers erg sterk zouden zijn.

Het verwijderen van het masker ging vrij gemakkelijk met een FACEEZ pad en lauwwarm water. Mijn huid zag er heerlijk zacht uit en voelde ook erg fijn aan. Wel was mijn huid iets rood en had ik een lichte prikkel wat juist positief is want dat betekend dat het masker juist goed werkt! Ik zou alleen aanraden om na dit masker geen crème op te doen want dan kan dit gaan branden!

 

biovene

biovene

biovene

 

Biovene Moisturizing beauty ampul

Ik heb zelf nog niet erg veel beauty ampullen geprobeerd maar ik vind ze wel altijd erg leuk om te zien en ook nog eens handig. Het gebruik is erg hygiënisch want je hoeft alleen het topje eraf te breken. Na gebruik kun je de ampul gewoon weggooien. Ik vond de inhoud wat lastig uit de ampul komen en heb hierdoor helaas niet alles eruit gekregen maar wat ik eruit had gekregen vond ik wel erg fijn. Er zijn nog een aantal andere versies van deze ampullen welke ik zeker nog eens wil uitproberen.

 

biovene

biovene

 

Biovene Chest lifting masker

Tja wat moet ik hier nu eens van zeggen? Ik heb nog nooit eerder een chest lifting masker gebruikt in al die blogperiode dat ik wekelijks maskers review. Maar eens moet de eerste keer zijn al zal ik hier geen selfie van maken! haha! Het masker zelf voelt erg zacht en prettig aan, toch vind ik het wat raar om een masker op mijn borsten te smeren. Ik geef op het moment ivm koemelkallergie geen borstvoeding meer anders had ik dit masker momenteel ook niet gebruikt!

 

biovene

 

Biovene Aztec legend clay masker

Als ik heel eerlijk ben vond ik dit masker gewoon stinken, het rook onwijs sterk naar zee algen. Maar goed het gaat uiteindelijk om de werking en na een tijdje wordt de geur minder (of je raakt eraan gewend). Dit masker is totaal anders dan het native secret masker. Deze smeert iets moeilijker uit en is ook iets dikker qua structuur. Het masker droogt veel minder snel tot helemaal niet op. Ook vond ik het masker iets lastiger te verwijderen dan de native secret. Uiteindelijk heeft masker wel zijn werk gedaan want achteraf had ik een mooie schone glimmende huid. Zou ik het masker dan toch nog opnieuw gaan gebruiken ondanks de geur? Daar ben ik nog niet over uit.

 

biovene

 

De producten zijn momenteel bij de Kruidvat te koop voor €1,99 per stuk of drie voor €5,-

Meer interesse in DIY producten? Lees dan zeker de mix your scrub en mix your mask blogs terug.

 

Naar welk product zou jij het meest benieuwd zijn?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: