Ik kwam de Bipa bonus box tegen bij een Duitse instagrammer en ik vond het eigenlijk wel leuk om deze uit te proberen. Je kunt de box ophalen tegen ruiling van punten of tegen een klein bedrag van €5,99. Omdat ik nog niet genoeg punten had wilde ik het best voor dit prijsje uitproberen.

 

Bipa bonus box

De Bipa bonus box bevat een aantal testers, een paar mini’s en een aantal fullsize producten. Naast de inhoud van de box kreeg je nog een cadeaubon voor 6 x gratis bio muesli van Mymuesli. Wel moet je dan voor minimaal €10,- aanschaffen. Dit vond ik echter niet zo heel erg bijzonder want Mymuesli heeft deze aanbieding ook gewoon zelf. Ook zat er nog een voucher bij voor gratis levering bij de Bipa. Helaas had ik tot nu toe nog niks nodig en is deze verlopen. De voucher was maar geldig tot eind augustus 2020 terwijl de Mymuesli geldig is tot 05.2022 dus de Bipa voucher had ook best wel wat langer gemogen. Dan had ik hier ook graag gebruik van gemaakt.

 

BipaBipa BipaBipa

 

Snooze – Natural sleep drink

Ik heb dit drankje zelf weggegeven omdat ik niet zo heel erg hierin geloof. het drankje is op een natuurlijke kruidenbasis en drink je ca 30 minuten voor het slapengaan op. Het zou ervoor zorgen dat je gemakkelijker inslaapt en gemakkelijker doorslaapt.

 

Bipa

 

Gliss Kur – Leave in conditioner spray

Met de Gliss Kur spray was ik dan wel weer erg blij want deze leave in sprays koop ik zelf ook altijd full size. Ik heb precies dezelfde wel laatst gratis van de DM gehad bij een bestelling dus in dat opzichte vond ik het ook wel weer raar om ervoor te betalen haha.

 

Bipa

 

S oliver fragrance testers voor hem/haar

Deze testers vond ik wel leuk maar ik ben zelf erg gehecht aan mijn bepaalde luchtjes van DKNY en Guess dus ik zou niet zo snel overstappen naar een ander merk.

 

Engelsrufer fragrance tester voor haar

Ik kende Engelsrufer eigenlijk alleen van de sieraden waar ik echt gek op ben. Dit luchtje sprak mij qua verpakking/design wel gelijk erg aan en het luchtje vond ik ook heerlijk. Ik ga hier misschien toch maar eens naar kijken wat het fullsize kost.

 

Bipa

 

Nature box body lotion avocado

Het merk nature box is zeker wel iets waar ik nieuwsgierig naar ben. Het merk ondersteunt lokale buren en gebruikt voor ca 25% gerecycled plastic.

 

Bipa

 

Love beauty and planet shampoo coconut

Ook het merk love beauty and planet spreekt mij erg aan, ik heb al regelmatig full size producten willen aanschaffen. Wellicht dat ik na het testen van deze mini toch overstag ga.

 

Bipa

 

Day2 dry wash spray

Deze Day2 dry wash spray vond ik wel heel erg interessant omdat mijn man zijn werkkleding het niet altijd red om voor de volgende dag weer droog te zijn. Zeker niet in de winter. Ik vind het ook niet nodig om elke dag te wassen dus opfrissen met deze spray zou een oplossing kunnen zijn.

 

Bipa

 

CD deodorant waterlelie

Deze deodorant heb ik aan mijn moeder gegeven omdat ik zelf nog onwijs veel heb. Mijn moeder stuurde mij hierna een bericht waar ik deze gekocht had dus het is erg bevallen.

 

Bipa

 

Brillenetui

De brillenetui gaf ik aan mijn vader voor zijn bril in de auto. Maar wat bleek nu zodra er een bril inzit gaat de koker dus niet meer dicht. Nu speelt Isabelle er dus mee en wat mij betreft is dit eigenlijk wel de grootste flop uit de hele box.

 

 

Welk product uit de box spreekt jouw het meeste aan?

4 Reacties

  1. Zitten best veel dingen in voor 6 euro! Die brillenkoker is wel apart zo ja. Alsof niemand ooit bedacht heeft dat er dan wel daadwerkelijk een bril in moet kunnen…

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: