De Black Friday 2020 limited edition Glossybox was binnen no time uitverkocht. Ik twijfelde geen moment om deze dit jaar te bestellen en met de 9 producten in deze box ben ik ook meer dan tevreden. Wat mij betreft is deze box een absolute topper! Lees je mee verder?

 

Black friday 2020 unboxing

De Black friday 2020 limited edition box is ook alweer eventjes geleden. De bezorging duurde dit keer ook wat langer dan normaal wat ook zeker begrijpelijk was met de kerstdrukte. In deze box zit voor iedereen 9 dezelfde producten en ik ben er echt super blij mee! Lees je mee?

 

Black friday 2020Black friday 2020

 

Babor nagellak red maple leaf

Van het merk Babor ben ik wel echt fan en een nagellak had ik hiervan nog niet. De kleur Red maple leaf vind ik mooi bij de feestdagen periode passen. Hoewel ik nog weinig gewone nagellak gebruik en voornamelijk Pink Gellac ben ik hier wel erg benieuwd naar. De losse verkoopwaarde van de nagellak is €12,50.

 

Black friday 2020

 

Dr.Botanicals sleeping masker

Het merk Dr.Botanicals zag ik de afgelopen periode toevallig al wat vaker op social media. Ik heb daarvan het Pomegranate superfood sleeping masker. Je kan het masker dus voor het slapen aanbrengen en de hele nacht laten inwerken. In de black friday 2020 box zit een mini van 30 ml welke een losse verkoopwaarde heeft van €14,-. Een fullsize verpakking van 50 ml heeft een losse verkoopwaarde van €22,-.

 

Black friday 2020

 

Oh k! peacock sheet masker

Het merk Oh K! ken ik zeker wel maar toch heb ik nog nooit een masker ervan uitgeprobeerd. Dit sheetmasker heeft een onwijs leuke peacock print wat ik altijd wel iets extra’s vind geven aan een sheetmasker. Wel zie je dit vaak terug in de prijs want het sheetmasker heeft een losse verkoopwaarde van €5,50.

 

Black friday 2020

 

Kappa woman white eau de parfum

Op het moment gebruik ik nog mijn Douglas BVLGARI luchtje golden Citrine. Hier ben ik helemaal gek op en zou ik ook zeker weer opnieuw aanschaffen. Toch ben ik ook wel benieuwd naar dit luchtje van kappa welke onder andere kokoswater, mandarijnen, zwarte johannisbeeren, jasmijn en fleurige noten bevat. De basis bevat onder andere vanille waardoor het een heerlijke vrouwelijke zoete geur heeft. De losse verkoopwaarde van de Kappa parfum 40 ml is €12,95.

 

Black friday 2020

 

Trifle cosmetics praline palette

Het Trifle praline palette ziet er wel echt onwijs cute uit en het heeft een handig formaat om mee onderweg te nemen en een spiegel wat altijd super fijn is. Wat ik dan wel weer jammer vind is dat het palette alleen maar 6 shimmers bevat en ik dus eigenlijk vrij weinig ermee kan zonder een ander palette erbij te gebruiken. Het palette heeft een losse verkoopwaarde van €12,-

 

Black friday 2020 Black friday 2020

 

Figs & Rouge glow elixer

Van het merk Figs & Rouge heb ik nog een aantal producten in mijn lade liggen wanneer ik wat meer empties heb. Deze glow elixer heb ik hierbij gelegd. Het is een soort basis voor je make-up maar dan met een mooie glow erin. Je gebruikt 3 tot 6 druppels welke je over je gezicht verdeeld en laat het even drogen voordat je zoals gewend je make-up aanbrengt. Op het moment gebruik ik een soortgelijke primer van Revolution waar ik ook erg tevreden over ben. Dus ik ben erg benieuwd naar het verschil hiermee. De losse verkoopwaarde voor een 30 ml verpakking is €42,-

 

Black friday 2020Black friday 2020

 

3ina make up eyeliner pen

Ik gebruik zelf heel weinig eyeliner, maar waarschijnlijk ook omdat ik erg slecht ben in het aanbrengen. Vooral met mijn luie oog mijn ”gewone” oog opmaken vind ik erg lastig. Deze pen is extra zwart, extra dun en extra houdend. Wellicht dat ik het toch weer eens wil gaan proberen en anders bewaar ik deze voor een give away. De losse verkoopwaarde is €10,95.

 

Black friday 2020

 

Steve Laurant rose gold loose powder

Van het merk Steve Laurant ben ik sinds Glossybox echt wel geïnteresseerd naar geraakt. Zo gebruik ik al regelmatig een lip oil en lipliner in combinatie uit vorige boxen. Hier ben ik wel echt super tevreden over dus ik was ook erg blij om deze powder te zien. Je kunt deze loose powder onder andere als oogschaduw gebruiken, als highlighter of als eyeliner. Vooral het laatste doe ik de laatste tijd regelmatig met mijn matte looks om er toch een touch of shimmer aan te geven. De losse verkoopwaarde voor 1,5 g is €15,30.

 

Black friday 2020Black friday 2020

 

Radial suède lips

Gelukkig ziet deze lipstick van Radial er een stuk beter uit dan de zwetende lipstick van Nudestix uit de December Glossybox. De kleur is vrij nude en dit gebruik ik zelf ook het meeste. De swatch ziet er wat mij betreft ook zeker goed uit dus dit product ga ik absoluut vaker gebruiken. De losse verkoopwaarde is €22,-

 

Black friday 2020 Black friday 2020

 

Naar welk product uit deze Black friday 2020 box zou jij het meest benieuwd zijn?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: