Black Friday limited edition Glossybox

De Black Friday beautybox van Glossybox is elk jaar enorm snel uitverkocht. Als member van Glossybox met een geldig abonnement krijg je €10,- korting en koop je de box dus voor een super goede deal. Maar hoe goed is de inhoud dit jaar?

 

Black Friday limited edition Glossybox

De Black Friday Glossybox is een limited edition en sold out is ook echt sold out. Wanneer de box uitkomt moet je er altijd in het eerste uur wel bij zijn wil je zeker zijn van een box. Daarna moet je mazzel hebben dat er nog een verkrijgbaar is. De box kost €45,- maar voor members met een geldig abonnement gaat er automatisch €10,- af en wordt de box maar liefst €35,-. De inhoud heeft een waarde van €150,- dus ik ben heel erg benieuwd…

 

Black friday limited edition

 

ByBi – Eye Plump

Het merk ByBi ken ik nog niet en een eye plump klinkt ook wel heel erg interessant. Het zorgt ervoor dat de ogen weer een frisse en wakkere uitstraling krijgen. In tegenstelling tot wat ik gewend ben van eye creams kun je deze ook op je bewegend ooglid gebruiken. Een verpakking van 15 ml kost €23,-.

 

 

Nails.Inc – Gel rehab

Het merk Nails,Inc London zie ik weleens in de Glossybox en dit keer ben ik eigenlijk wel blij dat het geen nagellak is maar een gel rehab. Dit kan namelijk erg goed te pas komen tussen mijn gellac nagel behandelingen in. Mijn favoriete nagellak is en blijft toch wel echt van Pink Gellac.

 

Black friday limited edition

 

Treets – Bath tabs

Ik zag in het glossybox magazine in het einde iets over het uitproberen van bad parels van het merk Treets. Ik heb twee bath tabs ontvangen en inmiddels ook al een gebruikt. Deze is erg goed bevallen ik ben dus zeker wel benieuwd naar meer. Dit wordt als extra gift gezien en wordt niet meegerekend als een item wat dus echt super leuk is!

 

 

Invisibobble – Slim

Het merk Invisibobble is mij zeker wel bekend en ik heb ook een keer een adventskalender hiervan aangeschaft. De hair ringen zijn erg prettig in het gebruik en gebruik ik ook altijd graag. Dit super leuke marble effect is ook erg mooi voor tijdens de feestdagen! Een set van drie stuks kost €4,95.

 

Black friday limited edition

Polaar – Eternal snow cream

Het merk Polaar is mij zeker wel bekend en naar deze eternal snow youthful promise cream ben ik ook wel erg benieuwd. De crème is voor het gezicht zowel ’s morgens als ’s avonds te gebruiken. De losse verkoopwaarde van deze 20 ml verpakking is €19,- en een fullsize verpakking van 50 ml kost €47,-.

 

Radial – Dragons blood eye masker

Volgens mij heb ik deze eye maskers een hele tijd geleden al eens ontvangen. Dit vind ik helemaal niet erg want ik gebruik zeker wel een aantal keer per week een eye masker. De losse verkoopwaarde van dit setje voor eenmalig gebruik is €6,-.

 

Black friday limited edition

 

Alverde – Hydro masker

Het merk Alverde kom je later in de unboxing nog een keer tegen. Maar het eerste product van dit merk is een Hydro masker omdat er nacht op stond dacht ik eerst dat je het gedurende de nacht moest laten intrekken. Maar je kunt het masker gewoon na 10 minuten inwerktijd verwijderen wat altijd wel erg fijn is. De losse verkoopwaarde is €1,25.

 

 

Give Ethem Lala – Lip Quencher

Vorige keer maakte ik kennis met het merk Give them Lala en was ik erg blij met dat lip kit en de verpakking. Ik was dan ook eerst erg blij om het merk weer te zien en weer wat nieuws uit te proberen. Helaas vind ik deze verpakking wel erg tegenvallen omdat het logo er ook bijna helemaal af was. Toch ga ik het product zeker wel zelf uitproberen. De losse verkoopwaarde van de lip quencher is €17,99.

 

Black friday limited editionBlack friday limited edition

 

Eyeko – Mascara

Het merk Eyeko is mij zeker wel bekend en de eyeliners van dit merk bevallen mij erg goed. Ik ben daarom ook zeker wel benieuwd wat deze Rock out & lash out black mascara voor mij kan doen. De losse verkoopwaarde van de mascara is €24,-.

 

 

L.O.V cosmetics – All over eyeshadow brush

Het merk L.O.V cosmetics is er recents mee gestopt wat erg jammer is want een aantal producten van het merk bevallen mij zeker wel. In de Black Friday box zit een all over eyeshadow brush van het merk en brushes zijn eigenlijk altijd wel welkom. De losse verkoopwaarde van de brush is €6,99 per stuk.

 

Black friday limited editionBlack friday limited edition

 

Six – Ear crawler

Ik vind het leuk om iets van het merk SIX te ontvangen maar een ear crawler vind ik wel een item waar je ook echt iets aan moet hebben. Ik heb hier namelijk niet het passende oorgaatje voor. Helaas ga ik dit item dus weggeven wat wel erg jammer is. De losse verkoopwaarde ligt bij €14,99.

 

 

Yves Rocher – Brush cleanser

Het merk Yves Rocher is mij zeker wel bekend maar het is al heel erg lang geleden dat ik daar iets heb besteld. Toch ben ik wel erg benieuwd naar de brush reiniger omdat ik langzaam aan door mijne van de Kruidvat heen begin te raken. En volgens mij zijn deze niet meer te koop. Deze cleanser bevat 25gr voor een prijs van €9,90.  Als Glossy member krijg ik met een code nog eens €5,- korting op mijn bestelling vanaf €30,-. Wie weet bestel ik er eerdaags wel wat voor mijn blog…

 

Black friday limited editionBlack friday limited edition

 

DM Alverde  – Golden Highlighter

Het DM merk Alverde naturkosmetik ken ik zeker wel maar echt make-up heb ik er nog niet van uitgeprobeerd. In deze black friday box kun je of de highlighter (zie hieronder) ontvangen twv €3,95. of de swirly roughe shine bronze twv €3,95. Ik ben zelf wel erg blij met de highlighter omdat je hier nooit genoeg van kunt hebben!

 

 

Wilkinson Sword – Intuition complete

Ik was heel erg blij om dit scheermesje van Wilkinson Sword in de Glossybox te zien. Dit is namelijk mijn favoriete scheermesje en ik schaf gewoon geen andere meer aan! Meer heb ik er ook niet over te zeggen behalve kopen!! De losse verkoopwaarde van het scheermesje inclusief 1 mesje is €7,99.

 

Black friday limited editionBlack friday limited edition

 

Naar welk product uit de Black Friday limited edition Glossybox 2022 ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.