Dit is misschien wel een van de mooiste blogger pakketjes die ik heb ontvangen, namelijk de prachtige sieraden van DRKS. Welke vrouw houd er niet van de quote: Diamonds are a girls best friend. In deze mail laat ik jullie de sieraden zien die ik heb ontvangen, in een latere blog laat ik de sieraden nog zien in combinatie met een outfit en/of make-up look.

 

DRKS

Het sieradenmerk is opgezet door Miriam & Filip Burman-Derksen. Miriam is in 2013 gestopt met haar baan als advocate om fulltime te gaan ontwerpen. Miriam ontwerpt de meest luxueuze sieraden en accessoires in Nederland. Alle items zijn handgemaakt en hierdoor is elk product uniek! DRKS is ook nog eens uitgegroeid tot een van de bekendste bruidssieradenmerken van Nederland en België.  Voordat ik met DRKS een samenwerking aan ging was ik al bekend met hun website omdat ik mijn BRIDE kimono bij DRKS besteld heb.

 

DRKS

 

Chloé

Het eerste setje wat ik heb mogen ontvangen is dit prachtige Chloé setje bestaand uit een ketting en oorbellen. De ketting is beschikbaar in drie verschillende maten (S 41cm, M 46cm en L 51cm). De oorbellen zijn ongeveer 2 cm lang. De materialen die gebruikt worden bij dit setje zijn 925 Sterling zilver en heldere zirconia stenen. Het setje glinstert je gewoon tegemoet bij het openen van het doosje! Het setje is te koop voor €99,00 maar je kunt de artikelen ook los bestellen. De oorbellen zijn los te koop voor €39,90 en de ketting voor €69,90

 

DRKS   DRKS

DRKS

 

Crystal bow set

Het tweede setje wat ik heb ontvangen is het prachtige crystal bow set in het zilver. Dit was helemaal een verrassing omdat ik er natuurlijk niet van uit ging dat ik twee prachtige setjes zou ontvangen. Dit setje is te koop in drie verschillende kleuren: Rose gold, goud en zilver. De ketting is verstelbaar in lengte (41 en 47 centimeter), de armband is geschikt voor een polsomtrek van 14 – 19 centimeter en de oorbellen zijn ca 2 cm lang. Het setje is te koop voor een geweldige prijs van €65,00 (dit is een korting van 20 euro als je alle producten los zou aanschaffen). De oorbellen zijn los te koop voor €29,90, het armbandje voor €25,00 en de ketting voor €29,90. De prijs is hetzelfde ongeacht de kleurkeuze!

 

DRKS DRKS DRKS DRKS DRKS

DRKS

 

De sieraden ontvang je in een luxe sieradendoosje

Je kunt op het sieradendoosje ook nog een gratis boodschap laten printen denk bijvoorbeeld aan HOERA je bent geslaagd of happy valentines day. Interesse gekregen in een van deze sieraden? Je kunt de sieraden online shoppen of naar de showroom in Nijmegen gaan.

 

Voor welk setje zou jij gaan?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

11 Reacties

  1. Inderdaad een prachtige samenwerking! Ik kende het merk nier, maar ik ben helemaal om voor het eerste Chloé setje! Echt mooi

  2. Leuk als je dit toegestuurd krijgt zeg! Dat zijn inderdaad nog eens mooi cadeaus. Het setje Chloé vind ik het leukst denk ik!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: