Aangezien de unboxing stories op mijn instagram en op mijn blogs goed bekeken onderwerpen zijn ga ik dit erin houden. De unboxing van vandaag is van ZIAJA.

 

ZIAJA

Het is een familiebedrijf dat in 2019 al slechts 30 jaar gebruikt! ZIAJA staat bekend om hun producten met een lage prijs maar hoge kwaliteit. Bovendien is ZIAJA ook nog eens een ECO bedrijf. Dit houd in geen dierentesten, recyclebare verpakkingen, duurzame palm oliën bijna alle producten zijn vegan! Van de 1000+ producten zie ZIAJA verkoopt bevatten er maar liefst 69 producten nog ingrediënten van dierlijke afkomst (bv bijenwas, lanoline, keratine uit schapenwol en zijde). De geitenmelk die in producten kan zitten is een in een laboratorium nagemaakte variant en dus geen echte geiten melk!!

 

De producten van ZIAJA zijn in drie verschillende categorieën verdeeld:

Ziaja: Dit zijn cosmetica producten voor de dagelijkse verzorging

Denova Pro: Dit zijn producten met een sterkere werking (deze producten hebben een kwaliteit van producten die in een schoonheidssalon worden gebruikt)

Ziaja Med: Dit zijn producten met een medische werking voor een problematische huid

 

Unboxing

Ik heb vier verschillende full-size producten mogen ontvangen en een leuk setje met vijf samples.

 • Acai berry satin body mousse

ziaja

 

 • Acai berry face toner met hyaluronic acid

ziaja

 

 • Cashmere haar masker

ziaja

 

 • cashmere velvet shine serum

ziaja

 

De samples die ik heb ontvangen zijn als volgt:

 • Orange butter creamy shower soap
 • Goat’s milk face mask
 • Acai berry gezichts en nek masker nacht
 • Acai berry dagcreme met spf 10
 • Manuka tree purifying peeling paste

 

ziaja

 

Waar ben ik het meest benieuwd naar?

Ik ben zelf natuurlijk een groot masker fan zoals de meeste van mijn lezers inmiddels wel weten, dus het cashmere haarmasker ga ik zeker als eerste uitproberen. Naar de Acai berry satin body mousse ben ik erg benieuwd naar, de geur is alvast heerlijk maar de mousse voelt ook erg zacht aan. Dit lijkt mij dus erg fijn om na het douchen te gebruiken. De Acai berry face toner lijkt mij erg fijn omdat ik mijn huid dagelijks reinig maar deze toner is ook als face mist te gebruiken dus dat lijkt mij ook erg fijn na het sporten. En last but not least de cahsmere velvet shine serum, waarschijnlijk zullen de meeste het wel hebben, dat na het douchen de puntjes wat pluizig opdrogen. Met een leave-in spray of een serum voorkom ik dit vaak dus ik ben dan ook erg benieuwd naar het effect van deze serum.

 

En waar ben jij het meest benieuwd naar? Mocht je meer willen weten over de ZIAJA producten kun je op hun website een kijkje nemen.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

20 Reacties

 1. Dit zien er degelijke producten uit! De blauwe pot doet me een beetje denken aan Nivea (combinatie van de witte pot en de blauwe pot van Nivea)ç

 2. Nog nooit van gehoord. Die cashmere spulletjes klinken wel fijn 🙂 Ik vind het goed dat ze milieubewust zijn, al vind ik ‘geitenmelk’ persoonlijk niet heel milieubewust 😉

 3. geitenmelk……volgens mij moet je daar gewoon kaas van maken….

 4. Ik heb het merk zelf nog nooit geprobeerd dus ik ben eigenlijk naar alle producten wel benieuwd! 🙂 Als ik er één moet kiezen is het toch wel de body mousse!

 5. Het geitenmelk masker maakt mij nieuwsgierig! Ik vind dat heel bijzonder klinken.

 6. Waauw!! Een merk die ik moet proberen!! Wij proberen ook wat milieubewuster te leven en ik ben op zoek naar milieuvriendelijke producten. Top!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: