Het was eventjes wachten maar vrijdag de 21e was het eindelijk zover. De nieuwe collectie Blood Lust van Jeffree Star was te koop! Ik had een aantal sites openstaan om te kunnen bestellen The Make-up Spot, Ici ParisXL en Beautybay. Maar vanwege de snelle levering en degene die het er als eerste op hadden staan heb ik het bij TMUS besteld. De dag erna kwam mijn bestelling zelfs al binnen!! Lees je mee?

 

Blood Lust palette

Het Blood Lust palette is het derde zusje in de Blood reeks. Als eerste kwam het Blood Sugar palette uit en daarna het Blue Blood palette maar Blood Lust is echt een next level vergeleken hierbij! Het palette is in de vorm van een hexagon en bevat 18 pan. Als je de eerste verpakking opent komt je daarin een onwijs mooie luxe paarse velvet bekleding tegemoet. Dit is echt gewoon geweldig!! Maar ook de knop om het palette te openen is waanzinnig mooi gedetailleerd. Ik vind dit allemaal belangrijke details waardoor ik onwijs fan ben van de Jeffree Star palettes. En het maakt het de prijs ook absoluut waard!

Het palette is te koop bij The Make-up Spot voor €60,- dit is €2,- duurder dan bij Ici ParisXL maar €3,- goedkoper dan bij Beautybay.

 

Blood LustBlood Lust Blood LustBlood Lust Blood LustBlood Lust

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren van boven naar beneden Your Majesty (matte), Take the Crown (metallic), Deviant (matte), Beauty Sleep (chrome), Wet Jewel (wet finish)en Royal Plan (matte). De tweede rij bevat de volgende kleuren Dungeon (matte), Scandal Water (matte), Sworn Enemy (shimmer), Pink Magic (wet finish), Bleeding Heart (shimmer metallic) en Exectutioner (glitter). Vooral deze laatste kleur is echt WOW! De derde en laatste rij swatches bevat de kleuren High King (matte), Vivid Mood (matte), Monarchy (matte), Blood Queen (matte), Vile Serpent (matte) en Betrayel (shimmer).

 

 

Make-up look

Voor mijn make-up look heb ik de kleuren Dungeon, Blood Queen, Deviant, Vivid Mood en Wet Jewel gebruikt. De pigmentatie van de kleuren is echt waanzinning. De oogschaduw brengt ook onwijs gemakkelijk aan er is weinig nodig en ik heb eigenlijk helemaal geen fall-out gemerkt!! Ik heb in dit geval de kleuren weinig geblend maar meer als lijnen aangebracht. Maar wat ik heb geblend werkte super fijn. Omdat ik mijn Blood Lust liquid lipsticks nog niet binnen heb (later besteld), heb ik de pastel lipstick van het Morphe pop of pastel lip trio gebruikt.

 

 

Spiegel

Ik wilde dolgraag een Jeffree Star spiegel mee bestellen dit keer. De eerste spiegel die ik ooit van Jeffree heb gekocht is de roze pig mirror uit de samenwerking met Shane Dawson. Maar deze paarse crown mirror heeft de vorm van een kroon! Maar ook een onwijs mooie paarse kleur en waanzinnig licht/gemakkelijk in de hand. De spiegel is te koop voor €22,95 bij The Make-up Spot maar momenteel wel uitverkocht.

 

Blood LustBlood Lust Blood LustBlood Lust Blood LustBlood Lust

 

Heb jij iets uit de Blood Lust collectie besteld? Wat vind je van het palette?

3 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: