Blood money palette van Jeffree Star

Het Blood Money palette van Jeffree Star Cosmetics kwam vorig jaar (2020) uit. Ik had al lang gehoopt op een groen palette en Blood Money voldoet aan veel meer dan mijn verwachtingen. Lees snel mee.

 

Blood money palette

Het Blood Money palette van Jeffree Star Cosmetics zit in een soortgelijke verpakking als de andere blood palettes (blue blood, blood sugar). Het karton zelf is altijd al een eyecatcher en eigenlijk zonde dat deze eraf gaat. Maar eronder zit ook een onwijs mooi palette in een soort minty groene kleur. Het palette open je met de twee knopjes als een soort safe wat ik wel weer erg goed en origineel bedacht vind. Daarbinnen vind je 18 pan oogschaduw kleuren in een matte en shimmer finish. Het palette is onder andere te koop bij Beautybay en The Make-up Spot voor ca €60,-. Het merk Jeffree Star Cosmetics blijft vrij prijzig maar ik vind het altijd meer dan zijn geld waard. Lees en kijk snel mee waarom.

 

Blood money Blood money Blood money Blood money

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Divine Intervention, Mint Condition, Chameleon Fetish, Poison Ivy, Make it Rain en Crocodile Tears. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Equity, Money Heist, CEO, Emerald Estate, Heavy Weighted en Jaded. De derde en laaste rij bevat de volgende kleuren: Private Island, Self Made, Tax Free, Persuasion, Secret Stash en Black Card Limit. Ik ben echt onwijs blij met de swatches zoals ik gewend ben van Jeffree Star Cosmetics. Zowel de matte kleuren als de shimmers zijn echt waanzinnig goed en gemakelijk!

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik de kleuren Chameleon Fetish (matte), Heavy Weighted (matte), Jaded (matte), Crocodile Tears (matte), Poison Ivy (Shimmer) en Emerald Estate (shimmer) gebruikt. Voor mijn tweede make-up look heb ik de kleuren Persuasion, Chameleon Fetish (matte), Heavy Weighted (matte), CEO (shimmer) en Divine Intervention (shimmer) gebruikt. En voor mijn derde make-up look heb ik het Purge masker gemaakt met de kleur Chamelon Fetish (matte). Met daarover de witte eyeliner van NYX. Ik ben erg tevreden over het palette, de kleuren erin en natuurlijk vooral de pigmentatie en hoe de kleuren blenden. Wat mij betreft zeker een aanrader.

 

Blood moneyBlood moneyBlood money Blood money

 

Wat vind jij van het Blood Money palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.