bHet Blood Sugar palette van Jeffree Star is het eerste palette uit de Blood lijn. Het palette is een echte must have voor de Jeffree Star liefhebber. Lees je mee?

 

Blood Sugar palette

Het Blood Sugar palette van Jeffree Star is een van de laatste palettes welke ik nog nodig had om mijn collectie compleet te maken. Laatst kocht ik ook al het Alien palette en nu heb ik eigenlijk alleen nog het Jawbreaker palette nodig. Het palette bevat 18 pan oogschaduw met een mooie afwisseling tussen matte kleuren en shimmer kleuren. De eerste rij kleuren zijn zoals gewend wat neutraler en dus ook dagelijks te gebruiken. De tweede rij bevat wat roze en paarse kleuren. De derde en laatste rij bevat de meer rode kleuren wat je ook verwacht bij dit palette. Het palette is onder andere bij de Douglas te koop voor €54,99

 

Blood SugarBlood Sugar Blood SugarBlood Sugar Blood Sugar

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren Glucose, Sugarcane, Cake mix, Ouch, Donor en Intravenous. De tweede rij bevat de kleuren Candy floss, Tongue pop, Sweetener, Cavity, O positive en Root Canal. De derde en laatste rij bevat de kleuren Prick, Cherry soda, Fresh meat, Blood sugar, Extraction en Coma. De kleuren swatchen zoals gewend erg gemakkelijk en zijn stuk voor stuk ook goed gepigmenteerd.

 

 

Make-up looks

Voor mijn make-up look heb ik de kleuren Cherry Soda, Fresh Meat en Blood Sugar gebruikt. Zoals gewend van Jeffree Star zijn de kleuren onwijs goed gepigmenteerd en ik kon dan ook niet anders dan de dieprode liquid lipstick van Jeffree Star gebruiken om deze rode look compleet te maken. Dit palette ga ik waarschijnlijk eerdaags als eerste gebruiken voor mijn maandelijkse challenge.

 

 

Wat vind jij van het Blood Sugar palette?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: