Wauw! was mijne eerste indruk toen ik het persbericht van de Bloom Baby Bloom! collectie zag. Een heerlijk fris kleurrijk palette van Essence waar je een hoop kanten mee op kunt. Lees je mee?

 

Bloom Baby Bloom!

Het Bloom Baby Bloom! palette ziet er aan de voorkant onwijs vrolijk uit met alle mooie kleuren en bloemen erop. Het palette past ook mooi bij de periode dat de eerste mooie bloemen overal verschijnen. De binnenkant bevat een 9 aantal mooie frisse kleuren, een aantal zijn wat feller en een aantal zijn ook onwijs mooi zacht en neutraal. Je kunt dus zelf kiezen welke kant je opgaat met het palette. Ik zelf hou er wel van om een mooi kleurrijke look te maken! Heb jij het Bloom Baby Bloom persbericht al gelezen?

 

Bloom Baby Bloom!Bloom Baby Bloom!

 

Swatches

De eerste rij bevat drie matte kleuren met een heerlijk opvallend kleurtje. De kleuren swatchen erg gemakkelijk en ook erg mooi dus dat is een goed begin. De tweede rij begint met een soort loose glitter welke naar mijn verbazing erg goed swatcht (vaak krijg ik maar een halve swatch dan is de glitter op). Het tweede kleurtje de roze shimmer is onwijs mooi en de derde matte kleur is een soort peach achtige welke onwijs mooi en zacht is. De derde en laatste rij is een vrij neutrale rij met twee matte kleuren en een licht roze shimmer.

 

Bloom Baby Bloom!Bloom Baby Bloom! Bloom Baby Bloom!

 

Make-up look

Voor mijn make-up look heb ik uit de eerste rij de middelste kleur gebruikt. Uit de middelste rij de eerste en tweede kleur en uit de derde rij de middelste kleur. Ik ben wel erg tevreden met het palette de kleuren zijn onwijs mooi en ook erg fijn om mee te werken. Ik kan niet wachten om nog meer looks met dit palette te gaan maken!

 

 

Wat vind jij van het Bloom Baby Bloom! palette?

3 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: