Bloom oogschaduw palette Max & More [Action]

In mijn vorige blog kon je al redelijk zien hoe het merk Max & More een heuse make over heeft gekregen. Niet alleen de verpakkingen zien er totaal anders uit. Maar de meeste producten zijn ook erg verbeterd. Maar dat dit Bloom oogschaduw palette zou uitkomen had ik niet verwacht. Lees je mee verder?

 

Bloom oogschaduw palette

Het Max & More Bloom oogschaduw palette was een echte trend op instagram. Want eerlijk het palette ziet er vanaf de buitenkant al niet uit als een €4,- palette en al zeker niet als een palette welke je bij de Action kunt kopen. Ook de binnenkant ziet er erg mooi uit en hoewel ik de link niet direct kon leggen zag ik het pas toen ik het palette had gekocht. Het blijkt namelijk een dupe te zijn van het Urban Decay Born to run palette. Nu ben ik zelf wel een fan betreft het testen van dupes dus ben ik erg benieuwd hoe deze het tegenover Urban Decay gaat doen.

 

bloombloom bloombloom bloom

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren Silk, Sparkle, Angel, Desert, Lychee, Clay en Sludge. De tweede rij swatches bevat de kleuren Magnolia, Ginger, Rust, Lavender, Copper, Bronze en Foliage. De derde rij swatches bevat de kleuren Bloom, Wood, Mahogany, Ash, Slate, Indigo en Cress. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de swatches niet heel erg goed vond maar ook niet heel erg slecht. De eerste rij vond ik niet zo heel erg bijzonder. De tweede rij vind ik echt onwijs mooi en deze waren ook erg gemakkelijk te swatchen. De derde rij zaten een aantal slechte bij en een aantal goede bij. Maar natuurlijk zeggen swatches niet alles en kan het met een make-up look totaal anders zijn.

 

bloombloom bloom

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik de kleuren Ginger, Lychee, Copper en Bronze gebruikt. Voor mijn tweede make-up look heb ik de kleuren Bloom, Magnolia en Lavender gebruikt. Uiteindelijk is de pigmentatie op de ogen best mooi en goed vergeleken met de meeste swatches. Maar sommige kleuren moeten wel redelijk opgebouwd worden voor een mooi effect. Met dit palette moet je ook wat oppassen welke kleuren je gebruikt omdat sommige kleuren op de ogen redelijk op mekaar lijken en je met blenden daarom te weinig verschil ziet. Uiteindelijk ga ik zelf toch liever voor mijn Urban Decay palette omdat ik deze hiervoor al in huis had. Maar mocht je een palette willen welke erop lijkt en aanzienlijk goedkoper is. Dan is het Bloom oogschaduw palette wel een echte budget tip!

 

bloom bloom

 

Max & More lipbalm

Ik nam ook gelijk twee kleuren lipbalm mee welke ik wel mooi bij het palette vond passen. Helaas waren er ook niet heel veel keuzes maar daarvan spraken deze twee mij wel aan. Volgens mij waren deze rond de €1,- per stuk maar dat weet ik niet meer zeker. Ik vergeet altijd de bonnetjes voor mijn blogs te bewaren haha. De aubergine achtige kleur is N393 en heet Grenadine. Het licht roze kleurtje is N385 en heet Sweet Candy.

 

 

 

Swatches

De pols swatches waren vrij gemakkelijk de lipbalm voelt zacht aan en laat gelijk een mooie pigmentatie achter. Ook op de lippen waren deze erg gemakkelijk om te gebruiken. Wel heb ik mij wat onderschat in de Grenadine kleur hoe donker deze is voor mijn lichte huidskleur. Beide kleurtjes zou ik wel zeker dragen. Helaas blijft de balm wel altijd wat nat. Hiermee bedoel ik dan dat als je ertegenaan komt of erlangs komt dat deze dan vlekken geeft en uitsmeert. Met bijv een liquid lipstick die echt opdroogt heb je dat probleem dan weer niet. Hopelijk komt Max & More ook met zoiets uit wat dit heeft wel echt mijn voorkeur.

 

 

Wat vind jij van het Bloom palette?

One Comment

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.