Twee dagen geleden liet ik al mijn Spring Glossybox unboxing zien. Vandaag is het tijd voor mijn tweede box welke ik maandelijks ontvang. Namelijk de Lookfantastic beauty box. Het thema van April is de Blossom lookfantastic box. Kom je deze ook gezellig meelezen?

 

Eylure – Light & Wispy lashes

Het eerste product uit de Blossom Lookfantastic beauty box zijn de fake lashes van het merk Eylure. Ik heb eigenlijk nog nooit lashes van het merk geprobeerd maar ik ben wel erg benieuwd. Ik ben sowieso wel fan van Wispy lashes omdat deze ook erg mooi zijn om dagelijks te gebruiken. De lashes hebben een losse verkoopwaarde van €5,95 per set. Een abonnement op de Lookfantastic beauty box heb je overigens al vanaf €15,50 per maand.

 

Blossom lookfantastic Blossom lookfantastic

 

Beauty pro – Rose infused sheet masker

Het tweede product wat ik heb ontvangen is een Rose infused sheetmasker van het merk Beauty pro. Ook van dit merk heb ik eigenlijk nog nooit iets uitgeprobeerd, maar van een sheetmaskertje ben ik altijd wel fan. Het masker bevat onder andere Bulgarian rose extracten en is gemaakt van bamboo vezels waardoor het met BIO afval meekan om opnieuw gecomposteerd te worden. Het masker heeft een losse verkoopwaarde van €5,95.

 

Blossom lookfantastic

 

Ren – Evercalm global protection day cream

Ook met het merk Ren ben ik nog niet bekend maar deze dagcrème klinkt wel erg goed. Het bevat namelijk sesamseed olie, kamilleseed olie, shea butter, orange peel olie en sunflowerseed olie. Je kunt het dagelijks gebruiken en zo ook tekenen van vroegtijdige huidveroudering tegengaan. Ik kan hier alleen fullsize verpakkingen van vinden van 50 ml (deze is 15 ml). Een fullsize verpakking heeft een losse verkoopwaarde van €39,-.

 

Blossom lookfantastic

 

Avant – Pink orchid subtle restoring overnight serum

Met het merk Avant ben ik dan wel weer bekend. En ik vind het ook altijd wel fijn om nieuwe producten van dit merk uit te kunnen proberen op deze manier, omdat ze vaak erg prijzig zijn. Dit keer heb ik een overnight serum met onder andere hyaluronic acid en pink orchid. Het helpt tegen fijne lijntjes, rimpels en vroegtijdige huidveroudering. De losse verkoopwaarde is €99,45 voor een verpakking van 30 ml. Dat is eigenlijk gewoon bizar natuurlijk.

 

Blossom lookfantastic

 

Glov – Scrubex

Het merk Glov heeft altijd wel fijne tools. Deze tool Scrubex is speciaal voor de lippen! Het zorgt ervoor dat de lippen geexfolieerd worden, het heeft een positief effect op de bloed circulatie en zorgt voor vollere lippen. Je gebruikt de scrub Glov in combinatie met water maximaal 1 – 2 keer per week (zorg dat er elke keer minimaal 4 dagen tussenzit). De Glov Scrubex heeft een losse verkoopwaarde van €14,95.

 

Blossom lookfantastic

 

Nails.Inc – Mayfair lane nail polish

Bij dit product kon je of deze nagellak ontvangen of een cosmetics oogschaduw van het merk BellaPierre. Ik vind de nagellak erg mooi van kleur en hoewel ik al onwijs veel nagellakjes heb ben ik toch wel blij met deze. Een single oogschaduw zou ik gewoon veel minder snel pakken dan deze nagellak. De nagellak heeft een mooie natuurlijke kleur met een lichte roze glans erin. Voor het beste effect gebruik je een base eronder en breng je 1 of 2 goede laagjes aan. De nagellak heeft een losse verkoopwaarde van €16,95.

 

Blossom lookfantasticBlossom lookfantastic

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: