Ik werd uitgenodigd door het BLOY institute in Amsterdam om langs te komen voor een behandeling. Nu zit ik zelf in Oostenrijk en heb ik dus mijn nieuwe gastblogger Julia op pad gestuurd. Julia heeft al vaker geholpen en gaat dat de komende tijd ook steeds vaker doen. Maar vandaag staat het BLOY institute even in de schijnwerpers. Kom je gezellig meelezen?

 

BLOY Institute Amsterdam

Hoi! Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Julia en ben zelf actief op Instagram (en recent ook Youtube) onder de naam Makeupaddictdutchgirl. Voor Beautyandlifebycecilia ben ik naar het BLOY Institute geweest in Amsterdam voor een behandeling. Hier ga ik jullie vandaag alles over vertellen…

Toen ik bij het BLOY Institute in Amsterdam aankwam was mijne eerste indruk dat de winkel er erg mooi uitzag. Zowel van buiten als van binnen was het al prachtig versierd met allerlei kerst decoraties en verlichting. Bij het binnen stappen van de winkel werd ik al direct verwelkomd. Een medewerkster vertelde mij dat ik even rustig plaats kon nemen voordat haar collega bij mij kwam. In de tussentijd kreeg ik uiteraard een heerlijke kop thee aangeboden.

 

Bloy instituteBloy instituteBloy institute

 

Mijn ervaring

Eenmaal opgehaald door de schoonheidsspecialiste welke mij ging behandelen moest ik eerst op een Ipad wat vragen invullen. Uiteraard over de gezondheid i.v.m. Corona maar ook over bijvoorbeeld allergieën. Toen ik hier klaar mee was kon ik meelopen naar de behandel kamer. In totaal heeft het BLOY Institute Amsterdam 4 behandel kamers. De kamers zijn allemaal heel mooi rustig ingericht en hebben ook fijne rustgevende muziek. In eerste instantie was er een zuurstofbehandeling ingepland maar na het bekijken van mijn huid is er besloten om voor een detox behandeling te gaan. Ik heb zelf een vrij onrustige huid met wat acne plekjes en daarom is het juist zo fijn dat er erg professioneel gekeken wordt naar de juiste behandeling.

In de behandelkamer kon ik plaats nemen op een heerlijke stoel waarna ik een doek en warme deken over mij kreeg. Ik kreeg ook een haarnetje op en daarna werd mijn huid nogmaals goed bekeken. Hierna werd de behandeling gestart. Mijn hele gezicht werd gereinigd maar ook vooral gehydrateerd. Er zijn wat puistjes, gerstekorrels en mee-eters verwijderd. Ik heb de gehele behandeling als positief ervaring.

Na de behandeling kreeg ik ook een passend advies voor mijn huid en hebben wij gekeken naar een behandelplan. Ik voelde mij als klant enorm gehoord en gezien. Met de meiden van het team heb ik nog even wat nagesproken over de behandeling en welke producten bij mijn huid zouden passen. Al met al heb ik geheel dus als zeer fijn maar ook gezellig ervaring. Ze weten zeker wat ze doen en behandelen de klant als een koningin! Zelf wild ik dan ook zeker vaker terugkomen voor meerdere behandelingen.

 

Detox behandeling

Bij het BLOY institute zijn er diverse behandelingen mogelijk voor Acne. Een daarvan is de Detox Acne behandeling welke bij mij is uitgevoerd. Deze behandeling bestaat uit twee verschillende facials waarbij een een extra salicylmasker bevat. Dit wordt echter door de schoonheidsspecialiste beoordeeld of dit nodig is. Wat zijn de effecten van een detox behandeling?

  • Een diepe gereinigde huid
  • Een gekalmeerde huid
  • Een egalere huid
  • Een ontstekingsremmend effect
  • Verfijnde poriën

Een detox behandeling is al mogelijk vanaf €79,-

 

 

Ben jij weleens bij een schoonheidsspecialiste geweest?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: