Om alvast even in de sfeer van het nieuwe palette van Jeffree Star x Shane te komen besloot ik om mijn Blue blood palette nog even te reviewen. Deze lag ook al een tijdje klaar maar sinds Isabelle heb ik iets minder tijd voor make-up en ik wil geen review plaatsen zonder make-up looks.

 

Blue blood

Het Blue blood palette wordt omhuld in een mooie donkerblauwe kartonnen case welke eigenlijk zonde is om weg te doen. Hierna vind je een onwijs mooie lichtere blauwe case welke wel op een soort sieradendoosje lijkt of waar je iets waardevols in bewaard. Bij het openen van de case met een luxe slotje komt een prachtige parel van een palette je tegemoet. De blauwe kleuren overheersen natuurlijk erg maar hier wordt ik zeker niet ”bang” van. Hiernaast zie ik ook een paar mooie nude kleuren, dit palette kan dus ook gebruikt worden voor een dagelijkse make-up look.

Blue bloodBlue blood Blue blood

 

Swatches

De eerste rij swatches bestaat uit de kleuren Cullinan, Mintea, Crystal Flesh, I’m Cold, Untouchable en Priceless. De tweede rij swatches bestaat uit de kleuren Power, Blue Blood, Deceased, Ice Tray, Blue Monday en Flourishing. De derde rij swatches bestaat uit de kleuren Wealthy, Celebrity Skin, Entitled, Ocean Ice, Cremated en Undertaker.

Uit de eerste rij spreekt vooral de shimmer Crystal Flesh mij aan. Uit de tweede rij vind ik de drie blauwe kleuren Blue Blood, Deceased en Ice Tray mij erg aanspreken. En uit de derde rij de kleuren  Entitled en Ocean Ice.

 

 

Make-up look

De eerste make-up look is precies zoals je het zou verwachten BLAUW. De tweede look heb ik expres gemaakt om te laten zien dat je met dit palette ook een hele mooie nude look kan maken. Voor de eerste look heb ik de kleuren, Cullinan, Blue blood, Deceased, Undertaker en I’m cold gebruikt. Voor de tweede look heb ik de kleuren Wealthy, Celebrity skin, Untouchable, Priceless en Cremated gebruikt.

 

Blue blood Blue blood

 

Het Blue blood palette is onder andere bij Ici Paris te koop voor €53,50. 1 November 2019 komt de release van het Jeffree Star x Shane Dawn palette conspiracy. Ik hoop dat ik deze kan kopen en ook snel een review ervan kan maken.

 

Welke make-up look is jouw favoriet?

PS: Fan van Jeffree Star? Bekijk dan ook de Thirsty review en de samenwerking van Jeffree Star met Morphe.

8 Reacties

  1. Echt een mooi palette ik heb hem ook! In t begin was ik niet zeker tot ik er looks mee ging maken echt wow

  2. Echt een van mijn lievelings paletten! Ik draag heel graag blauwe oogschaduw.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: