Blue M is op de markt gekomen met een aantal mondverzorgingsproducten zonder fluoride. De voordelen van producten zonder fluoride zijn onder andere dat het voor wittere tanden zorgt, dagelijks gebruikt kan worden (ook bij implantaten) en PH neutraal is! Ik testte een aantal producten van Blue M uit!

 

Tandpasta

De tandpasta van Blue M is een tandpasta zonder fluoride en bestaat uit een unieke formule van honing, xylitol en lactoferrine voor de beste mondverzorging. Omdat de tandpasta zonder fluoride is kan het dagelijks gebruikt worden (ook voor de reiniging van implantaten) en zorgt het ervoor om zowel de tanden als het tandvlees gezond te houden. Andere voordelen van de Blue M tandpasta is dat het helpt bij een droge mond, goed is voor de verzorging van aften en helpt bij een slechte adem.

De tandpasta is hier het meest favoriete product, de smaak is erg lekker en ook lekker fris. Deze zullen wij zeker blijven gebruiken!

 

De Blue M tandpasta is te koop voor ca €9,-

 

Blue MBlue M

 

Mond spray

We hebben er allemaal wel eens last van tussen de twee poetsbeurten in een slechte (stinkende) adem. Zelfs 1 op de 7 mensen heeft last van een chronische slechte adem. Dit kan onder andere voorkomen door bacterien op de tong, tandvlees en/of rondom de tanden. Maar het kan natuurlijk ook gewoon voorkomen na een heerlijke gekruide maaltijd. Door de mondspray te gebruiken krijg je meteen weer het frisse gevoel terug! Omdat de mondspray bestaat uit onder andere actieve zuurstof en honing en vrij is van parabenen en kleurstoffen kun je de mondspray gewoon meerdere malen per dag zorgeloos gebruiken voor een zorgeloze adem!

De mondspray is erg handig om mee te nemen en heeft ook een erg lekker verfrissend effect. De verpakking is bovendien best zuinig en gaat lang mee.

 

De Blue M mondspray is te koop voor ca €5,-

 

Blue MBlue M

 

Dental chewing gum

Blue M is uitgekomen met een speciaal ontwikkelde kauwgom met onder andere actieve zuurstof, honing, baking soda en xylitol. De kauwgom is voor degene die net dat extra beetje willen geven voor schonere en frissere tanden. De kauwgom zorgt ervoor dat bacterien en etensresten verwijderd worden en stimuleert weer juist de speekselproductie. Hierdoor is de kauwgom ook zeer geschikt voor mensen met een droge mond. Je kunt de kauwgom dagelijks gebruiken met een maximum van 3 stuks (meer kan een laxerende werking geven).

Door de kauwgom zijn wij zeer verrast. Het is erg lekker van smaak en geeft een heerlijk fris effect!

 

De Blue M chewing gum is te koop voor ca €12,-

 

Blue M Blue M

 

Mondwater

De mondwater bevat actieve zuurstof, is alcoholvrij en bevat geen fluoride! Het actieve zuurstof zorgt voor een dagelijkse frisse mondverzorging. Doordat de mondwater geen alcohol bevat krijg je achteraf geen droge mond maar een heerlijke frisse adem! Naast het actieve zuurstof bevat de mondwater nog onder andere honing, xylitol en lactoferrine wat ervoor zorgt dat de conditie van het tandvlees verbeterd wordt.

De mondwater heeft in het begin een wat sterke smaak maar geeft wel een hele lange frisheid. Je merkt van alle producten wel zeker dat ze van goede kwaliteit zijn en voor een goede verzorging zorgen.

 

De Blue M mondwater is te koop voor ca €12,-

 

Blue M

 

Wat voor producten gebruik jij allemaal voor je mondverzorging?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

9 Reacties

  1. Ik heb nog nooit in mijn leven mondspray gebruikt, ik kom dat zoveel tegen in films maar ken eigenlijk niemand die in ’t echt ook mondspray gebruikt (of iedereen doet het stiekem haha).

  2. Ik zweer bij Paradontax. Verder poets ik mijn tanden in de avond met de elektrische tandenborstel (4 minuten). Gebruik ik elke dag stokjes en flosdraad en poets ik sowieso drie keer per dag. Ook gebruik ik een schraper voor mijn tong (vaak ook de boosdoener van een niet frisse adem).

  3. Ik gebruik een hele kleine zachte tandenborstel en van mijn tandarts moet ik eerst zonder tandpasta poetsen en daarna gebruik ik een tandpasta van de tandarts

  4. Ik vind de producten er vooral mooi uit zien, maar zou ze toch niet zo snel kopen. De chemische kleur staat mij een beetje tegen…

  5. Leuk idee zoner fluoride… Maar zou het zelf nooit kopen. Fluoride helpt juist je tandglazuur herstellen…

  6. Zonder fluoride klinkt goed, maar vindt de tandpasta wel prijzig. Met een tandenborstel en tandpasta kun je een schone mond krijgen. Gebruik gewoon minimale tandpasta tussendoor maar heb dan wel weer een frisse adem.

  7. Klinkt als een goed product, ook goed dat er geen fluoride in zit. Maar vind persoonlijk 9 euro voor een tandpasta best duur.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: