Blushing nude lip trio van Morphe

Wat ik dagelijks het liefst gebruik is een mooie nude lip. Het Morphe Out & A Pout Blushing Nude lip trio (lip kit) lijkt mij hier erg mooi voor. Bovendien was ik al eens benieuwd naar zulke sets van Morphe en nu kon ik het in de sale mooi eens uitproberen… Kom je gezellig meelezen?

 

Blushing nude lip trio

Het Morphe Blushing nude lip trio/lip kit is een driedelig set bestaande uit een lipliner, lipstick en lipgloss. Normaal gesproken kost het set €20,- bij Morphe wat ook niet duur is maar nu heb ik het set zelf in de sale aangeschaft voor maar liefst €10,-. De lipliner uit het set is de kleur Love Bite een mooie beige nude kleur. De creamy lipstick uit het set is de kleur Flirt, een mooie beige nude kleur. En de lip gloss uit het set is de kleur boho een nude kleur met een kleine roze ondertoon. Alle drie de producten zijn ook los bij Morphe te koop!

 

Blushing nudeBlushing nude

 

Lip gloss – Boho

De Lip Gloss van Morphe is verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren. De lip gloss belooft een mooie shiny effect welke zowel los te gebruiken is of als een finish te gebruiken is. Bovendien zou de Lip gloss een niet plakkend effect hebben (niemand vind plakkende haren in de lip gloss met een beetje wind fijn haha). De lip gloss is los verkrijgbaar voor €14,-.

 

Blushing nude

 

Creamy lipstick – Flirt

De Creamy lipstick van Morphe is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. De lipstick belooft een mooie full coverage, hoge pigmentatie, creamy finish en een langdurig effect. De lipstick is los verkrijgbaar voor €14,-.

 

Blushing nude

 

Lip liner – Love Bite

De Lip Liner van Morphe is verkrijgbaar in maar liefst 48 verschillende soorten kleuren. Het belooft een langdurige gepigmenteerde kleur welke gemakkelijk aan te brengen is. Bovendien zou je deze ook op je ogen kunnen gebruiken! De losse prijs van de Lip Liner is €6,-. Mocht je de producten allemaal los aanschaffen zou je zo een €34,- kwijt zijn. Zo een geheel set van €20,- is dus zeker geen verkeerde prijs!

 

Blushing nude

 

Lip swatches

Op de eerste foto heb ik alleen de lip liner en de creamy lipstick en op de tweede foto heb ik de lip gloss erbij gebruikt. Nu ik de producten samen gebruikt heb ben ik eerlijk gezegd toch wel een beetje teleurgesteld. De lip liner vind ik veel te donker voor mij de lipstick/lipgloss en de donkere rand die het daarmee krijgt vind ik persoonlijk gewoon niet mooi. Ook vind ik de creamy lipstick niet zo goed gepigmenteerd als ik gewend ben van de andere (matte) lipsticks van Morphe. Ik denk niet dat ik nog eens zo een lip kit zou aanschaffen.

 

 

Wat voor kleur lipstick draag jij het liefst?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.