Ik heb nog een aantal dingen van The Body Shop op mijn wenslijstje staan. Zo wilde ik ook graag nog eens de body yoghurts uitproberen. Want hoe leuk is het om je met yoghurt in te smeren? Lees je mee?

 

Body yoghurt duo

Ik kocht de body yoghurt duo verpakking tijdens de feestdagen, volgens mij is deze verpakking/editie op het moment niet meer te koop. Wel zijn de yoghurt varianten hieruit beide nog los te koop voor €10,- per stuk bij The Body Shop.

 

body yoghurtbody yoghurt

 

Body yoghurt British Rose

De eerste variant is de British Rose. In het begin van mijn blog heb ik een mask duo gekocht bij The Body Shop met het British Rose masker. Hier ben ik altijd erg tevreden over geweest en zou ik ook zo weer opnieuw kopen. De rozenextracten komen uit Engeland en de bio community trade amandelmelk uit Spanje. De yoghurt is 100% veganistisch!

De yoghurts hebben een nieuwe lichte formule welke voor wel 48 uur hydratatie zorgt. Je kunt het zelfs direct na het douchen aanbrengen zonder dat het gaat plakken. Mijn criteria hierin is altijd dat ik mij gelijk wil kunnen aankleden zonder dat een bodylotion of in dit geval body yoghurt eerst moet opdrogen. Uit een test van 104 mannen en vrouwen is gebleken dat 3 op 4 het gemakkelijk vonden om na het aanbrengen gelijk een broek aan te trekken en maar liefs 95% vond de huid gehydrateerd aanvoelen.

 

body yoghurt body yoghurtbody yoghurt

 

Body yoghurt almond milk

De tweede yoghurt heeft zelfs een Elle beauty award 2019 gewonnen en bevat een heerlijke zoete en nootachtige geur van amandelen. Ook deze yoghurt is zoals ik inmiddels gewend ben van The Body Shop ook 100% veganistisch.

Totaal iets anders ik vind de verpakkingen trouwens ook onwijs leuk! Het doet mij eigenlijk denken aan een soort cupje als je een toetje koopt in de supermarkt. De verpakkingen zijn ook best groot en bevatten bijna 200 gram dus je krijgt ook zeker waar voor je geld.

 

body yoghurt body yoghurt body yoghurt

 

Voor welke variant zou jij kiezen?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: