Beauty,  Gezondheid,  Lifestyle

Bodywrap bij Rose Marie Instituut

De laatste throwback gaat over een bodywrap. Een tijdje geleden zag ik een oproep van Rose Marie: zij zocht een aantal modellen voor haar live streams op facebook en voor haar eigen youtube kanaal.

 

Ik ken RoseMarie al van twee eerdere samenwerkingen met mooie resultaten, de blogs hiervan zijn via deze links terug te lezen :

Cavitatie bij RoseMarie instituut

Cavitatie, de tweede behandeling

 

Deze blog gaat over een bodywrap welke ik bij RoseMarie uitgeprobeerd heb.

 

Ik reageerde enthousiast, en gezien ik al ca 5 kilo ben afgevallen met het Gymking programma, zag ik dit toch al aan iets aan mijn buikvel dus leek het mij wel wat om dit weer iets strakker te trekken met zo een bodywrap en eerlijk is eerlijk zo een heerlijke behandeling gaat toch niemand uit de weg?

Ik koos ervoor op mijn benen en buik te laten wrappen, je kunt ook je billen wrappen maar deze mogen van mij (en mijn man) gewoon lekker vol blijven. Voor het wrappen worden er streepjes gezet met een marker om precies te kunnen zien waar er gemeten is, deze streepjes blijven ca 1 week zitten en vervagen elke dag wat meer.

 

Mijn metingen voor de wrap waren:

Buik 112,5 cm

Been 72,5 cm

Been 74,5 cm

 

Hierna werd ik rijkelijk ingesmeerd met een crème waarna dit bedekt werd met een doorzichtige folie.

Na het plaats nemen op de behandelstoel komt er nog een folie overheen en daarna een deken. Zo blijf je dan ongeveer 30 a 45 minuten liggen, de temperatuur wordt steeds warmer tot een gemiddeld sauna temperatuurtje. Je kunt de behandeling eventueel ook combineren met een gezichtsbehandeling met de duur van de intrektijd.

Hierna wordt alles verwijderd en de resterende crèmeresten nog goed ingesmeerd, het is belangrijk om de eerste 24 uur niet te douchen zodat de crème nog verder in kan trekken!

En dan volgt natuurlijk de eerste meting, deze was al volgt:

Buik 108,5 cm

Been 70,0 cm

Been 71,5 cm

Een mooi resultaat was dus al gelijk zichtbaar, maar het belangrijkste is dan natuurlijk ook om dit vol te houden met een gezonde levensstijl zodat het niet volgende week weer terug is. Daarom heb ik de resultaten een week lang bijgehouden.

 

Dit waren de resultaten 24 uur later:

Buik 106 cm

Been 68,5 cm

Been 71 cm

Het belangrijkste resultaat is een week later, heeft de behandeling voor een langdurige periode effect of zoals met andere diverse wraps maar een kortdurend effect? Net voor het schrijven van de blog heb ik nogmaals gemeten en we zijn nu ruim 2 weken verder.

 

Dit waren mijn eindresultaten:

Buik 103 cm

Been 68 cm

Been 71 cm

 

Ik ben super tevreden met de behandeling en natuurlijk nog meer met het resultaat, ik heb een buikomvang verlies van 9,5 CM!! Een beenverlies van 4,5 CM & 3,5 CM!!

 

Dit artikel bevat een behandeling die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

9 reacties

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: