De vorige Bonus box van de Bipa vond ik best redelijk, zeker voor het prijsje van €5,99. Toen ik zag dat er weer een nieuwe box beschikbaar was besloot ik toch maar om deze ook te halen. Is de box het dit keer ook weer waard? Lees je mee?

 

Bonus box Bipa

De nieuwe Bonus box Bipa is weer uit. Je kunt deze box eenvoudig halen bij een van de Bipa winkels met 250 punten of voor €5,99. Ik had nog net niet genoeg punten maar ik spaar mijn punten eigenlijk ook op voor 20% korting bij de Merkur supermarkt dus ik betaalde dit keer ook weer gewoon de €5,99. Dit vind ik ook helemaal niet erg want het is echt een spot prijsje voor een box en ik kan er weer een leuke blog van maken. Lees je mee wat er dit keer allemaal inzat?

 

Bonus box Bipa

 

Voucher MyMuesli

Vorige keer zat er in de Bonus box bipa ook een voucher voor MyMuesli maar dit keer is de voucher voor 3 soorten bio thee. Ik wilde voor deze kerst al de ice tea fles to go gaan vragen maar wellicht dat ik deze nu al ga bestellen met deze gratis thee erbij.

 

Bonus box Bipa

Gutscheinen voor ”Vom feinsten” hotels

Hier zitten eigenlijk meerdere vouchers in voor verschillende hotels met een korting van €50,- De voorwaarden zijn bij de meeste hotels dan wel weer dat je 2 of 3 nachten moet blijven dus of het dan echt een voordeel is betwijfel ik. Ook zien de hotels er best prijzig uit op de foto’s maar ik ga zeker wel een kijkje nemen voordat ik dit zomaar weg doe.

 

Bonus box Bipa

Holzhacker franzbranntwein

Ik koop weleens paardenzalf voor mijn kniepijn en ik zie dan altijd ook de andere merken staan zoals deze van Holzhacker waar ik dan wel benieuwd naar ben. Ik vind het dus super leuk dat ik hier nu een soort tester van heb (30 ml). Wellicht bevalt deze namelijk wel beter dan die van de DM. Wat ook fijn is aan deze verpakking is dat die handig mee in de tas kan.

 

Bonus box Bipa

Diana franzbranntwein doekje

Ook het merk Diana past wel in mijn verhaal van hierboven. Maar nu zit het in de vorm van een doekje, misschien niet iets wat ik zelf snel zou kopen maar het is wel erg handig voor onderweg in de tas. Mocht het bevallen zou ik zelf wel eerder een fles/tube ervan kopen dan doekjes.

 

Bonus box Bipa

Enzborn teufelssalbe warm

Het merk Enzborn ken ik eigenlijk nog niet maar het heeft een soort zelfde werking als de twee producten hierboven. Deze variant is heiss en de crème warmt zichzelf dan ook op. Dit vind ik zelf altijd wel erg fijn en vaak ook goed werken. Mocht dit bevallen ga ik ook zeker kijken waar ik hier een grotere verpakking van kan kopen.

 

Bonus box Bipa

Enzborn teufelssalbe eis (koud)

Deze variant is de Eis en deze wordt dus koud op de huid. Mijn voorkeur gaat zelf altijd uit naar de warmte varianten maar wellicht dat het wel bevalt.

 

Bonus box Bipa

Waterdrop in de smaak Zen

Naar de waterdrop producten was ik eigenlijk altijd al benieuwd maar dit was niet in Nederland te koop (ik weet niet of dit inmiddels nu wel zo is). Wel had ik eigenlijk verwacht dat het er anders uit zou zien dan deze blokjes maar goed het gaat natuurlijk om de smaak en niet om het uiterlijk. Het is wel enorm eenvoudig om mee te nemen onderweg en aan een nieuwe fles water toe te voegen.

 

Bonus box Bipa

 

Fewa wasmiddel

Er wordt hier altijd genoeg gewassen dus extra wasmiddel kan nooit kwaad haha. Deze verpakking bevat genoeg voor 1 wasbeurt en is een 3 in 1 je heb dus eigenlijk geen wasverzachter meer nodig.

 

Bonus box Bipa

Axe ice chill douchegel

Kijk hier kan ik mijn man dan misschien weer blij mee maken, hij ruik in ieder geval erg lekker. Hij gebruikte vroeger wel altijd de Axe deodorants mar is dat merk een beetje uit het oog verloren volgens mij.

 

Bonus box Bipa

Batiste droogshampoo original

Het merk Batiste heb ik wel veel over gehoord maar zelf gebruik ik eigenlijk nooit droogshampoo. Ik heb laatst wel droogshampoo van Garnier gekocht om het eens uit te proberen. Dus mocht het bevallen heb ik gelijk weer een reserve maar dan van Batiste. Dit is volgens mij ook het eerste merk wat met droogshampoo begonnen is.

 

Bonus box Bipa

Bette barclay bohemian romance

Een sample betaal je natuurlijk eigenlijk nooit voor maar ik vind het wel altijd leuk als er een aantal in een box zitten. In een parfum winkel vind ik het namelijk te overwelmend om een geur te proberen omdat je zoveel door mekaar ruikt.

 

Bonus box Bipa

Tabac original craftsman

Ook een sample voor mijn wederhelft en hier ben ik eigenlijk zelf wel benieuwd naar hoe deze bij hem ruikt.

 

Bonus box Bipa

Look by Bipa lipgloss

Op de achterkant van de Bonus box Bipa stond een lipstick afgebeeld (Wel met de tekst symboolfoto erbij). Dus ik was een beetje teleurgesteld dat ik een lipgloss had. Ik ben namelijk totaal geen lipgloss fan en ondanks dat het kleurtje er mooi zag vond ik het met swatchen al veels te plakkerig en niks. Hier kan ik dus mooi iemand anders blij mee maken.

 

Bonus box Bipa Bonus box Bipa

Bipa fleshouder

De vorige keer zat er een Bipa brillenkoker in en dit keer in het thema van wandelen zit er een Bipa flessenhouder in. Ik denk eerlijk gezegd niet dat ik dit zo snel zou gebruiken. Omdat ik de fles liever in mijn rugtas heb dan om mijn nek. Maar wellicht ken ik iemand die ik er blij mee kan maken.

 

Bonus box Bipa

 

Wat vind jij het leukste product uit deze Bonus box Bipa?

3 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: