In Januari kwam er weer een nieuwe bonusbox bij de Bipa uit. Dit is denk ik tot nu toe wel een van de leukste bonuxboxen welke ik heb gehaald. Maar helaas was er ook een tegevenvallertje. Lees je mee?

 

Bonusbox 2021 – Home spa

Allereerst begin ik de bonusbox unboxing met de samples welke erin zitten. Er zit een geurtje in van Christina Aguilera ik vergeet zulke samples vaak te gebruiken omdat ik toch altijd mijn fullsize parfum pak maar ik ben wel eens benieuwd om kennis te maken met andere geuren. Naar de Hydro boost sample van Neutrogena ben ik wel benieuwd maar het is wel erg weinig om echt daarna te kunnen zeggen wil ik dit wel of niet kopen. Met de Bio-oil ben ik al bekend en dit product kan ik ook zeker iedereen aanraden. Mijn review hierover is ook nog steeds te vinden op mijn blog! En als laatste de MyMuesli voucher, deze zit er elke keer in en ik vind het altijd jammer dat je voor een minimale waarde moet bestellen. Dus ik doe hier eigenlijk nooit wat mee.

 

 

Schaebens hyaluron serum

Naar het Hyaluron serum van Schaebens was ik wel erg nieuwsgierig want ik vind hun maskers ook altijd wel fijn. Ik vind het serum wel fijn in het gebruik maar de flacons vind ik wat onhandig. Ik heb dan liever glazen ampullen of een flesje met pipetje. Daarom zal ik ze niet snel opnieuw kopen.

 

Bonusbox

 

Worsec day en night

Het is misschien een beetje gevaarlijk maar ik kan mij voorstellen dat veel mensen als eerste denken dat het om te drinken is. Maar het is dus gewoon een soort tandpasta met een variant voor de ochtend mee te poetsen (day) en een voor de avond (night). Ik vind de verpakking niet heel slim en ook niet heel hygiënisch gekozen en had het liever in een kleine tube gehad.

 

BonusboxBonusbox

 

Catrice lip balm

De lip balm welke erin zit van Catrice is erg mooi zacht van kleur en zeker wel eentje welke mij aanspreekt.

Bonusbox

 

Essence repair nail oil

Ik heb toevallig nog een soortgelijk flesje van Essence en vind nagel oliën altijd wel fijn om te gebruiken. Deze ga ik dus zeker bewaren voor als het weer nodig is.

 

Bonusbox

 

Gosh brow gel

Het is al heel erg lang dat ik iets van Gosh heb uitgeprobeerd! Maar mijn doel voor 2021 is om meer met mijn wenkbrauwen te gaan oefenen. Ik gebruik nu dus altijd standaard een brow gel in mijn looks. Ik moet deze nog gaan gebruiken omdat ik mijn andere eerst wil opmaken maar ik ben wel erg benieuwd.

 

Bonusbox

 

Max Factor lip butter

De producten van Max Factor heb ik al heel lang niet meer gebruikt en ergens spreken ze mij ook niet heel erg aan. Deze lip butter daarentegen ziet er wel erg mooi uit en qua prijs is het ook wel erg leuk om deze in de bonusbox te hebben.

 

Bonusbox

 

Look lipliner

Ik heb al 2 potjes helemaal vol met eyeliners en lipliners maar een extra kan nooit kwijt haha. Het kleurtje is in ieder geval wel erg mooi dus ik ben erg benieuwd.

 

Bonusbox

 

Palmolive douchegel

Dit was dus een beetje een bummer want de douchegel had over mijn hele box heen gelekt. Omdat de box overal al was uitverkocht en ik hier thuis pas achterkwam had ik geen zin om 20 minuten terug te rijden voor een nieuwe. De douchegel is inmiddels al bijna leeg maar ik vind hem niet bijzonder genoeg om opnieuw te kopen. De geur is wel lekker onder de douche maar je blijft er helaas niks van ruiken.

 

Bonusbox

 

Hair towel

Het allerlaatste product uit de box is een hairtowel. Dit vind ik altijd wel fijn om te gebruiken omdat ik zulk lang haar heb en anders al mijn kleding gelijk weer nat is. Ook heb ik nog een klein overzichtje van de gehele box geplaatst. Ik kan zeker wel zeker zeggen dat het een geslaagde Bonusbox 2021 is!

 

Bonusbox

 

Welk product zou jouw favoriet zijn?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: