Ik heb een aantal Bipa boxen overgeslagen omdat de inhoud mij niet helemaal beviel. Zo was er eentje met alleen maar tandproducten, en omdat ik hier snel misselijk van wordt ben ik hier echt kieskeurig mee. Omdat ik weer best wel wat punten heb opgebouwd met mijn JO kaart besloot ik om de bonusbox augustus weer eens mee te nemen. Kom je mee verder lezen?

 

Bipa bonus box

Het Design van de Bipa Bonusbox Augustus ziet er eigenlijk altijd wel goed uit en voor Augustus was het dit keer een mooi zomers printje. Voor 250 punten kun je de box maandelijks gratis ophalen bij een van de Bipa filialen. De punten spaar je op je JO kaart welke bij diverse winkels werkt, zo krijg je ook punten bij de supermarkt Billa en Billa+ waar ik wekelijks mijn boodschappen doe. Maar ik kreeg bijvoorbeeld ook bij de Pearle laatst onwijs veel punten met mijn nieuwe bril.

 

Bonusbox augustus

 

Vouchers

Allereerst zaten er twee vouchers in. Dit keer eentje voor 10 voudige punten bij de Penny supermarkt. Hier kom ik zelf heel erg weinig maar de voucher is geldig tm 30 september, dus wellicht gebruik ik deze nog. De Bipa voucher voor gratis levering wilde ik eigenlijk gebruiken op luiers omdat maat 6 telkens was uitverkocht. Maar uiteindelijk was er al een actie bij Bipa zelf voor gratis levering en is de voucher eigenlijk onnodig.

 

 

Hawaiian Tropic silk hydration air soft SPF30

Met deze sample was ik eigenlijk wel heel erg blij alleen ga ik hem helaas niet gebruiken. Er zat namelijk een hele opening in van een soort mes wat best vreemd was omdat verder alle producten en de doos ook heel waren. Zoals je ook al kunt zien was er ook al wat crème uitgelopen en dan gebruik ik het liever niet meer. Kleine teleurstelling was het wel!

 

 

Silan wasverzachter

De wasverzachter is inmiddels al gebruikt. De Silan wasverzachter is gemaakt voor 99% uit natuurlijke ingrediënten. Ook is het product vegan en bevat het ondanks de neutrale variant een heerlijke frisse maar zachte geur van bloemen. Ik zou deze zeker wel in het groot aanschaffen.

 

Bonusbox augustus

 

Christina Aguilera eau so beautiful fragrance tester

Deze tester van Christina Aguilera heeft er al vaker ingezeten en ik ben niet zo heel erg fan van deze parfums. Ik gebruik dit soort testers ook vaak om in een grote zak uiteindelijk aan iemand weg te geven.

 

 

4711 clean hands towels

Deze handige doekjes zijn ideaal om mee onderweg te nemen en tussendoor je handen te reinigen. De gele variant bevat een heerlijke citroengeur en de roze (of is het rood) variant bevat een sterkere geur en wat meer kruidig. Mijn voorkeur gaat zelf wel echt uit naar de frisse citroengeur.

 

Bonusbox augustus

 

Bipa

In elke Bipa box zit uiteraard ook altijd een product van Bipa zelf. Dit keer zit er een kofferband aan welke je aan je koffer bevestigen kan. Ik weet niet of het echt handig is ik gebruik zelf vaak gewoon het handvat en ik denk ook dat dit een product is wat snel zoekraakt (bij mij tenminste).

 

 

Love beauty and planet douchegel

In elke Bipa bonus box zit bijna ook altijd wel een product van love beauty and planet en dit vind ik helemaal niet erg. Al ben ik dit keer wel blij dat het geen shampoo is maar een shower gel. De geur is heerlijk zomers en bevat onder andere kokosnoten olie. De geur is dan ook echt heerlijk en deze zou ik ook zeker wel in het groot aanschaffen.

 

Bonusbox augustus

 

Batiste droogshampoo original

Het merk Batiste kom ik ook regelmatig tegen en ik maak echt nooit gebruik van een droogshampoo. Ik ken verder wel veel mensen die er echt gek op zijn en er bij zweren, dus die kan ik er altijd wel blij mee maken.

 

Bonusbox augustus

 

Med+ riviera cool spray

Het med+ cool spray vind ik zeker wel interessant. Wij zijn steeds meer en ook steeds intensievere routes aan het bewandelen en mijn knie kan dan soms behoorlijk opspelen bij steile stukken omhoog. Het is dus heerlijk om deze bij de finish even in te sprayen met zo een cool spray. Ik denk dat dit ook wel mijn favoriete product is uit de bonusbox augustus.

 

Bonusbox augustus

 

Gosh eyeliner black

Een zwarte eyeliner hebben we eigenlijk allemaal wel in onze stash en het merk Gosh is ook een prima merk eigenlijk. Deze zwarte eyeliner is ook nog eens waterproof en dus ideaal voor een dag aan het strand (of met slecht weer aan een overdekt zwembad).

 

Bonusbox augustus

 

BIcare 3in1 douchegel

Het merk BIcare is van Bipa zelf en dit keer zat er een 3 in 1 douchegel in voor mannen. Mijn man dus ook een keertje blij! Inmiddels wordt het product al met regelmaat gebruikt en volgens mij bevalt deze ook wel prima. Ik denk dat ik dit zeker vaker voor hem ga aanschaffen.

 

Bonusbox augustus

 

Bloom beauty essence skin care drink

Beauty drinks zie je de laatste tijd onwijs veel zo heb ik ook al de Kruidvat Beauty drinks en de Swisse beauty drinks getest. Deze variant van het merk Bloom bevat onder andere collageen, wat een hoop goeds kan betekenen om te gebruiken. Persoonlijk heb ik liever een klein shotje dan dat ik echt een hele fles moet leegdrinken. Maar de smaak is eigenlijk best wel lekker en vooral koud snel weg te drinken.

 

Bonusbox augustus

 

Essence shine last & go! nail polish

Als laatste deze lekkere felroze nagellak van het merk Essence Cosmetics. Deze kleur had ik zelf nog niet en ik hou van deze lekkere felle kleurtjes in de zomer. Hier ben ik dus zeker wel blij mee! En zo zijn we alweer op het einde gekomen van de Bipa bonusbox augustus. Vinden jullie het leuk om deze vaker te zien?

 

Bonusbox augustus

 

Ben jij al eens bij de Bipa geweest?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: