Book of Magic oogschaduw palette [Beautybay]

Het Book of Magic palette trok mij met de binnenkant gelijk.  Toen ik zag dat het palette van Beautybay was en ik niet zo blij was met mijn pastels palette daarvan twijfelde ik toch geen moment. Benieuwd of dit ook een flop is of wel een top is? Lees dan mee verder…

 

Book of magic oogschaduw palette

Het Beautybay Book of Magic palette bevat 20 pan oogschaduw. Het palette kost maar €18,- bij Beautybay wat eigenlijk best goedkoop is. Zowel de buitenkant van het palette als de binnenkant van het palette is een echte beauty! Ik word voornamelijk getrokken door de blauwe en turquoise kleuren maar ook de paarse kleuren erin zien er echt prachtig uit. Het palette bevat in ieder geval genoeg mogelijkheden…

 

Book of MagicBook of Magic Book of MagicBook of Magic Book of MagicBook of Magic

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren Yanish, Stardust, Amulet, Alchemy en Enchanted. De tweede rij swatches bevat de kleuren Manifest, Wish, Crystal, Sorcery en Voodoo. De derde rij swatches bevat de kleuren Bewitched, Spell, Hex, Charmed en Elixer. En de vierde en laatste rij swatches bevat de kleuren Moonlight, Cursed, Jinx, Trick en Potion. Het was voor mij een beetje spannend omdat het Pastels palette toen zo tegenviel maar wat een wereld van verschil is dit palette. De kleuren swatchen allemaal erg goed en ook erg gemakkelijk. Ik heb dan ook echt zin om hiermee wat looks te gaan maken.

 

 

Make-up looks

Mijn eerste make-up look bevat de kleuren Bewitched (matte), Wish (matte), Spell (shimmer) en Moonlight (shimmer). Voor mijn tweede make-up look heb ik de kleuren Cursed (matte), Trick (matte) en Elixer (matte) gebruikt. Zowel met de matte kleuren als met de shimmers ben ik erg tevreden. De matte kleuren zijn onwijs goed gepigenteerd en hoef je helemaal niet op te bouwen. De matte kleuren zijn ook erg gemakkelijk en mooi met mekaar te blenden. De shimmers zijn ook erg gemakkelijk in het gebruik en gelukkig heeft het palette geen tot weinig fall-out. Ik zou dit palette zeker wel aanbevelen!

 

 

Meestal maak ik voor een review altijd 2 looks maar dit palette is mij zo bevallen met de eerste twee looks en die paarse kleuren waren ook te mooi om niet te gebruiken. Voor de eerste paarse look heb ik de kleuren Voodoo (matte), Sorcery (matte), Enchanted (matte) en Charmed (shimmer gebruikt). Voor mijn tweede look heb ik de kleuren Voodoo (matte), Sorcery (matte) en Enchanted (matte) gebruikt. Naast dat mijn nepwimpers niet echt mee wilde werken ben ik wel tevreden over beide looks. Het palette is echt super fijn om mee te werken en ik ga nog zeker meer looks hiermee maken.

 

 

Wat vind jij van het Book of Magic? En welke look is jouw favoriet?

One Comment

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.