Ik was helemaal verliefd toen ik de bPerfect cosmetics x Blue Hydrangea collectie zag. Deze bestaat uit 3 lipsticks en 3 lashes welke je als geheel set kunt kopen, maar ook allemaal los kunt kopen. De kleur waar ik voornamelijk verliefd op was, was natuurlijk de felroze kleur shady lady. Uiteindelijk besloot ik deze toch maar aan te schaffen. Kom je meelezen?

 

bPerfect cosmetics shady lady lipstick

De lipstick van bPerfect cosmetics shady lady spreekt mij op het eerste oog zeker aan. De verpakking van zowel de buitenkant als van de lippenstick is echt prachtig en staat ook onwijs mooi in je beauty room. Maar ook de heerlijke frisse fele roze kleur is echt een van mijn favoriete kleuren om te gebruiken met een make-up look. Meestal gebruik een liquid lipstick van Jeffree Star Cosmetics, Anastasia Beverly Hills of van het budgetmerk WetnWild. Maar ik besloot om de gok te wagen en ook eens een lipstick te halen. En mijn oog is dus gevallen op de shady lady van bPerfect cosmetics uit de Blue Hydrangea lijn. In deze lijn zitten nog twee andere kleuren lipstick waarvan een donkerbruin en een lichtpaarse. Ik denk dat ik deze kleuren wel echt te weinig ga gebruiken en daarom heb ik alleen deze besteld.

De lipstick kost normaal €13,95 (dit heb ik er ook voor betaald), maar is nu in de sale voor €6,98 en ook nog eens 3 halen 2 betalen. Je snapt dat ik wel even dubbel dik baal hiervan.

 

bPerfect cosmetics shady ladybPerfect cosmetics shady lady   bPerfect cosmetics shady ladybPerfect cosmetics shady lady bPerfect cosmetics shady lady

 

Swatches

Tijdens het maken van bovenstaande foto’s was ik eigenlijk rete enthousiast om de lipstick te gebruiken. De swatch net hierboven ziet er eigenlijk wel redelijk uit maar had ik wel iets gepigmenteerd verwacht van dit merk. De lipswatches zijn qua pigmentatie eigenlijk wel mooi maar ik vind de kleur uiteindelijk iets meer lichtpaars uitvallen dan echt het felle pop of art roze dan hierboven. Ik ben dan ook misschien een klein beetje teleurgesteld, maar ik ga de lipstick zeker nog wel eens een kans geven. Al denk ik voortaan dat ik toch liever liquids bestel.

 

 

Wat vind jij van de kleur shady lady?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: