Beauty,  Lifestyle,  Make-up,  Mama to be,  Shoppen

Bronzed this way palette Essence

Het Bronzed this way palette is een van de nieuwste items van Essence. Vanaf midden Juni kun je dit palette in de schappen verwachten. Maar hier kun je alvast een kijkje nemen. Lees je mee?

 

Bronzed this way palette

Het Bronzed this way oogschaduw palette N01 See My Roar’some Eyez! Het oogschaduw palette bevat 10 pan met een matte of shimmer afwerking. Door deze afwisseling kun je zowel een mooie look maken voor overdag als een glamour avondlook. De enelaatste kleur in het palette is een loose glitter. Het palette is al te koop in Duitsland en Oostenrijk maar komt midden Juni ook naar Nederland bij de Kruidvat. Ik heb het palette bij de DM gekocht voor €7,99

 

Bronzed this way Bronzed this wayBronzed this way

 

Swatches

De eerste rij bevat voornamelijk goudkleurige tinten, de tweede rij bevat voornamelijk koperen tinten. De kleuren swatchen vrij gemakkelijk en hebben ook een goede pigmentatie. Vooral over de shimmers ben ik weer erg tevreden maar ook de matte kleuren hebben een goede pigmentatie.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look heb ik de drie matte kleuren uit de tweede rij gebruikt. De shimmer is de tweede kleur uit de eerste rij. Met het gebruik op de ogen ben ik ook erg blij met het palette. Dit is zeker wel een palette wat ik dagelijks zou gebruiken en het is ook nog eens makkelijk om mee te nemen onderweg. Ook deze collectie heb ik ook de bronzer gekocht. Hier volgt eerdaags nog een aparte review van, wel heb ik de bronzer al in deze look gebruikt.

 

 

Wat vind jij van het Bronzed this way palette?

2 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: