Ik ben dol op het budget merk Essence dus toen ik deze brow pomade + brushes zag moest ik ze wel uitproberen. Vroeger gebruikte ik altijd de wenkbrauwpoeder van Essence waar ik erg tevreden over was. Maar nu gaat mijn voorkeur uit naar pomades. Lees je mee verder wat ik van deze twee vond?

 

Brow pomade

Ik ben eigenlijk helemaal dol van mijn brow pomade dupe van Benefit. En hoewel je het niet zou verwachten is deze van de Lidl. Helaas is deze niet vast verkrijgbaar en was alles ook binnen een paar uur uitverkocht. Ik ga dus op zoek naar een mooie nieuwe budget vervanger. Allereerst probeer ik deze twee nieuwe Brow pomade + brush uit van Essence. De pomade is verkrijgbaar in twee soorten kleuren en hoewel ik denk dat de eerste te licht voor mij gaat zijn wilde ik het toch proberen.

Met het uitpakken moest ik eerst even goed kijken hoe het werkte de pomade van de Lidl ziet er namelijk heel anders uit. Uiteindelijk is het gewoon vrij simpel en draai je de bovenkant eraf wat je brush is en in de onderkant zit de pomade. Eigenlijk super easy en ook nog eens handig voor onderweg.

 

Brow pomade Brow pomadeBrow pomade Brow pomade

 

Brow pomade

De tweede kleur is dus echt een stuk donkerder en zou op het eerste gezicht misschien veels te donker lijken voor mijn bleke huid. Maar de vorige keer leek de donkere kleur ook het beste bij mij te passen. Op de site van Boozyshop kwam ik er overigens net achter dat er 4 soorten kleuren zijn en mijn winkels er dus maar 2 hebben.  De pomades kosten €3,59 per stuk!

 

Brow pomade Brow pomadeBrow pomade Brow pomade

 

Brow swatches

Op de eerste foto heb ik nog niks op mijn wenkbrauwen gebruikt alleen een face primer spray van Essence. Op de tweede foto heb ik de lichte brow pomade op. En op de derde foto de donkere brow pomade. En op de vierde foto laat ik beide naast mekaar zien. Persoonlijk vind ik de donkerste het mooist en vind ik de lichtere een soort grijze waas hebben. Overigens vond ik deze pomade + brush totaal niet fijn! Het kwastje is veels te hard naar mijn wens en de pomade was ook hard, een beetje klonterig en absoluut niet gemakkelijk aan te brengen. Vergeleken met die van de Lidl Cien welke ik nu nog gebruik vind ik dit dus echt helemaal niks.

 

 

Gebruik jij weleens een brow pomade voor je wenkbrauwen?

4 Reacties

  1. Yep ik heb ze ook alleen gebruikt voor deze swatches en ze liggen nu al in de doos met make-up wat weg gaat haha.

  2. Ik heb niet heel veel ervaring met pomades, maar ik vond deze eigenlijk wel prima werken. Misschien weet ik niet wat ik mis, haha 😉

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: