Browns collectie chocolade palette Huda Beauty

Het laatste palette uit de Browns collectie is het chocolade palette. De Browns collectie bevat 3 mini palettes en een set met 4 mini liquid lipsticks. Inmiddels zijn alle reviews al op mijn blog te vinden en sluit ik deze nieuwe Huda Beauty collectie vandaag af met het chocolade palette. Kom je gezellig meelezen?

 

Browns collectie – Chocolade palette

Het laatste palette uit de Browns collectie – Chocolade palette. Het chocolade palette is de donkerste variant van de drie uitgekomen palettes. Wat weer het fijne is aan dit palette is dat het 5 mattes en 4 shimmers bevat. Ik vind dit persoonlijk echt de beste verdeling bij een 9 pan palette. Als ik naar de buitenkant van het palette kijk had ik de binnenkant eerlijk gezegd wel iets anders verwacht. Maar alsnog vind ik het palette erg mooi! Het palette kost €29,- en is onder andere bij The Beauty Editor te koop.

 

Browns collectie chocolade paletteBrowns collectie chocolade palette Browns collectie chocolade palette Browns collectie chocolade paletteBrowns collectie chocolade palette

 

Swatches

Ook dit laatste palette krijgt weer dezelfde coderingen zoals de vorige. Zo kun je straks gemakkelijk terugzien welke kleuren ik voor mijn make-up looks heb gebruikt. De eerste rij krijgt de codering voor de kleuren A1, A2 en A3. De tweede rij krijgt de codering B1, B2 en B3 en de derde rij krijgt de codering C1, C2 en C3. Voor het chocolade palette had ik eerlijk gezegd persoonlijk zelf wat kleuren veranderd. Zo vind ik de gehele eerste rij eigenlijk het beste bij het thema passen.

 

 

Make-up look

Helaas heb ik het niet gered om 2 aparte make-up looks te maken omdat ik graag weer eens een volledige full face wilde maken. Ik heb voor deze make-up look de volgende kleuren gebruikt: C3 (matte), B1 (shimmer) en B3 (matte). Ik ben in principe wel tevreden over het palette, de shimmer werkte met een ”wet brush” ook echt super mooi en gaf zeker het effect wat ik ermee wilde bereiken. Momenteel wil ik wel iets meer kleurrijke palettes gaan gebruiken om mezelf ook wat meer uit te dagen dan met nude make-up looks. Ben je op zoek naar iets dagelijks? Dan is het Huda Beauty chocolade palette zeker wel iets voor jou.

 

 

Wat vind jij van het chocolade palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.