Browns collectie Huda Beauty – Toffee palette

Vorige maand liet ik al de drie nieuwe Haze palettes zien. Maar Huda Beauty heeft namelijk niet stil gezeten, er is namelijk een volledig nieuwe Browns collectie van Huda Beauty uitgekomen. Deze bevat drie verschillende mini palettes en een set van 4 mini liquid lipsticks. Kom je de eerste review alvast meelezen?

 

Huda Beauty Browns collectie – Toffee palette

Het eerste palette uit de Browns collectie Huda Beauty is de Toffee variant. In het palette zit een goede afwisseling van vijf matte kleuren, en van 4 shimmers. Deze verhouding heeft ook altijd mijn persoonlijke voorkeur omdat je met meer mattes ook meer kanten op kunt. Mijn eerste indruk van het palette is goed ik vind de buitenkant erg mooi qua design. En de binnenkant belooft ook alweer veel goeds! Het Toffee palette kost €29,- en is onder andere te koop bij The Beauty Editor.

 

Browns collectie Huda BeautyBrowns collectie Huda Beauty Browns collectie Huda BeautyBrowns collectie Huda BeautyBrowns collectie Huda Beauty

 

Swatches

Zoals gewend met de Huda Beauty mini palettes hebben de kleuren hier geen namen. Ik gebruik dus gewoon weer de simpele coderingen voor de eerste rij: A1, A2 en A3. De tweede rij heeft de codering: B1, B2 en B3. En de derde rij heeft de codering C1, C2 en C3. Zo kan ik straks met mijn make-up looks ook gemakkelijker uitleggen welke kleuren ik heb gebruikt. De swatches zien er bovendien erg goed uit zowel de mattes als de shimmers. De kleur waar ik het meest benieuwd naar ben is de mosterd achtige kleur in het midden van de tweede rij (B2).

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: C1 (matte), A1 (matte), A3 (matte) en B2 matte). Voor mijn tweede make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: A1 (matte), B2 (matte), C2 (shimmer) en B1 (shimmer). Met beide make-up looks ben ik eigenlijk wel tevreden maar vooral de tweede make-up look waar net wat meer de toffee kleuren eruit komen.

 

Browns collectie Huda Beauty Browns collectie Huda Beauty Browns collectie Huda BeautyBrowns collectie Huda Beauty

 

Wat vind jij van het Toffee palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.