Browns liquid lipstick van Huda Beauty

Een paar dagen terug liet ik al het eerste palette (Toffee) uit de nieuwe Huda Beauty Browns collectie zien. Naast de drie palettes is hierbij ook een mini liquid lipstick set uitgekomen. Uiteraard moest ik deze mee bestellen om mijn collectie compleet te maken. Kom je gezellig meelezen?

 

Browns liquid lipstick set

Het Browns liquid lipstick set bestaat uit 4 mini liquid matte lipsticks. Deze zijn natuurlijk ideaal om te combineren met een van de drie Browns palettes welke zijn uitgekomen. De lipsticks zijn erg zacht, comfortabel en ook erg goed gepigmenteerd. Zo zou de lipstick tot wel 8 uur aanhouden en ook nog eens mask proof zijn! Het Huda Beauty Browns liquid matte mini set kost €34,- en is onder andere bij The Beauty Editor te koop.

Het set bevat 4 kleuren waaronder drie nieuwe kleuren! De kleur Trendsetter bestond al maar de drie kleuren On Top, Alpha Femme en Her Majesty zijn dus helemaal nieuw!!

 

Browns liquid lipstick Browns liquid lipstick

Trendsetter

De kleur Trendsetter was ik al bekend mee vanuit de Nude palettes, deze kleur kreeg ik in een van de ornamenten meegeleverd. De kleur Trendsetter is een bruine kleur met een karamel toon erin. Het fijne aan deze lipsticks dat ze erg zacht zijn, dit komt onder andere door de formule van onder andere Lycopene, Olijfolie, Vitamines en Essentiele vetzuren.

 

Browns liquid lipstick Browns liquid lipstick

 

On Top

Het kleurtje On Top is dus een nieuwe kleur. Het is een bruine kleur met een roze en kaneel ondertoon. Vooral op de lipswatch (zie hieronder) is dit goed terug te zien! Ik vind dit zeker wel een mooie nieuwe kleur.

Hoe breng je de lipstick aan? Indien gewenst kun je vooraf je lijnen tekenen met een lip liner. Hierna breng je liquid lipstick aan, wanneer je een tweede laag wilt aanbrengen laat je de eerste voor ca 30 seconden drogen.

 

Browns liquid lipstick Browns liquid lipstick

 

Alpha Femme

Ook de kleur Alpha Femme is een nieuwe kleur van Huda Beauty. Het is een bruine kleur met een koude latte ondertoon. Op de pols swatch lijkt de kleur wat donkerder maar op de lipswatch (zie hieronder) is dat zeker goed terug te zien. Ik vind dit echt een prachtige kleur om dagelijks te gebruiken.

Om ervoor te zorgen dat je lipstick nog beter blijft zitten kun je je lippen regelmatig scrubben (dit kan met bijv de Glov Scrubex en de Wishful producten van Huda. De Wishful producten heb ik echter zelf nog niet geprobeerd, dus hiervan kan ik nog niets specifieks aanraden).

 

Browns liquid lipstick Browns liquid lipstick

 

Her Majesty

Het laatste kleurtje Her Majesty is ook een nieuwe kleur. Deze kleur is een donkere chocolade bruin, dit kleurtje zou ik waarschijnlijk eerder pakken in de herfst omdat ik hem voor nu bij mijn lichte huidskleur iets te donker vind. Al met al vind ik het Huda Beauty Browns liquid lipstick set wel echt een top setje. Per lipstick betaal je nu €8,50 per stuk (als je dit set koopt). Dit vind ik zelf echt een hele goede prijs voor deze kwaliteit lipsticks. Bovendien zijn ze ook nog eens in handig mini formaat om mee onderweg te nemen in je handtas.

 

Browns liquid lipstick Browns liquid lipstick

 

Welk kleurtje hieruit is jouw favoriet?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.