,Het is bijna alweer twee jaar geleden dat ik met Django in Zell am See (Oostenrijk) ben getrouwd. Mijn jurk had ik vrij snel gevonden in de eerste winkel. Na nog wat andere winkels te hebben bezocht heb ik deze uiteindelijk gekocht. Omdat de winkel ging sluiten kon ik daar helaas mijn andere accessoires niet meer kopen. Omdat de periode toen vrij hectisch was heb ik weinig aandacht besteedt aan de bruidslingerie en bruidssieraden waar ik achteraf dan wel weer spijt van had.

 

Bruidslingerie

Bij het uitzoeken van mijn trouwjurk had ik ook in gedachten om betreft bruidslingerie voor een torselet te gaan, uiteindelijk is het vanwege tijdsgebrek een corrigerende onderjurk met BH geworden. Het vinden van een torselet vond ik zelf vrij lastig vanwege mijn grotere cupmaat, en ik twijfelde daarom ook erg om het online ergens aan te schaffen. Achteraf had ik hier zeker spijt van. Ik ben erachter gekomen dat er online ook genoeg in mijn cupmaat te vinden is. Ooit zou ik nog weleens willen trouwen in Nederland zodat er meer familie/vrienden bij kunnen zijn. Daarom ben ik stiekem al wat voorbereidend werk aan het doen.

 

Wat voor bruidslingerie zou ik nu kiezen?

Nu ben je natuurlijk dan wel benieuwd waar ik voor zou gaan? Ik vind zelf dat een torselet er mooi en vrouwelijk uit moet zien. Ook al ziet bijna niemand het, je voelt het zelf wel. Voor mij is het belangrijk dat het mijn boezem goed kan dragen en goed op zijn plaats blijft zitten. Omdat ik inmiddels ook bevallen ben zou ik ook gaan voor een torselet welke ook iets figuur corrigerend is. Mijn oog is dan ook bijvoorbeeld gevallen op een torselet van Poirier uit de Curve collection.

 

Bruidssieraden

Het tweede waar ik achteraf te weinig aandacht aan besteed had zijn de bruidssieraden. Ik dacht altijd dat het de aandacht van mijn jurk weg zou leiden, omdat mijn jurk natuurlijk al mooi genoeg was. Maar achteraf denk ik dat ik met de juiste sieraden juist nog meer de aandacht naar mijn jurk had kunnen trekken. Op mijn bruiloft droeg ik wel oorbellen maar achteraf had ik voor een volledig setje willen gaan. Wellicht een ketting en armband erbij en wellicht nog een haar accessoires om mijn haar mooi bij mekaar te houden.

 

Waar voor bruidssieraden zou ik nu kiezen?

Bijvoorbeeld dit Bianco Evento sieradenset bestaande uit een ketting en oorbellen. Een armband zou van mij nu wel wat meer mogen opvallen en dan natuurlijk vooral aan mijn hand waar de ring zit.  Voor in mijn haar zou ik niet snel gaan voor een tiara maar achteraf had ik wel willen gaan voor een mooie haarkam die wat plukken mooi op zijn plek had kunnen houden. Iets waar ik toen ook helemaal niet aan gedacht had maar nu ook zeker zou aanschaffen is een klein bruidstasje waarin je wat essentials kan doen (voor je make-up, blarenpleisters, telefoon).

 

Waar heb jij voor gekozen op jouw bruiloft?

bruidslingerie

Dit artikel betreft een samenwerking, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: