Let the bubbling begin met het Bubble trouble masker van de Rituals lijn Ritual of Holi. Eerder schreef ik al een review over de scrub, shower jelly, shower flower foam en het plastic fantastic masker uit deze Rituals lijn en dan kunnen deze twee nieuwe producten natuurlijk niet achterblijven.

 

Bubble trouble clay masker

Het bubble masker is een licht en zacht masker van een schuimend klei. Het masker is perfect wanneer je last hebt van puistjes en/of vlekjes op de huid. Eerst is het masker is nog een vrij ”normale” emulsie bij het aanbrengen langzamerhand veranderd het in een schuimende substantie totdat het uiteindelijk een heerlijke foamparty op je gezicht is geworden! Het masker heeft een inwerktijd van ca 15 minuten waarna je de restanten met lauwwarm water kunt verwijderen.

 

holiholi

 

Life is meant to be fun, not serious – You’re meant to be real, not perfect!

 

holiholi

 

Mijn ervaring

Het masker voelt echt als zachte wolkjes op je huid, het masker bubbelt op mijn gezicht al sneller dan op mijn hand want ik heb geen tijd om een foto te maken hoe het masker veranderd zoals op mijn hand hierboven. Het masker is zo licht en zacht dat ik geeneens doorheb dat ik een foamparty op mijn gezicht heb en zo naar buiten zou lopen (oké misschien dat niet!). Het verwijderen van het masker gaat echt super easy.

Mijn huid voelt lekker schoon, een soort Dreft effect zonder de geur dan. Ik zou het masker 6 keer kunnen gebruiken, of dit daadwerkelijk zo is kom ik nog op terug!

 

 

 

Lip lover masker

Het lip lover masker is geschikt voor eenmalig gebruik en is vrij eenvoudig te gebruiken. Haal het masker uit de verpakking en verwijder de beschermfolie aan beide kanten. Breng het lipmasker aan op de lippen en laat het voor minimaal 15 tot maximaal 20 minuten inwerken. Wanneer je het masker verwijderd kun je de restanten nog zachtjes inmasseren. Het masker zou ook nog eens goed zijn als primer voor lippenstift en/of lipgloss.

 

holiholi

 

Mijn ervaring

Ik twijfelde om het lip masker te halen voor deze prijs omdat ik niet al te positieve ervaringen heb met lipmaskers. Iets met vies aanvoelen, eraf glijden en onaangenaam gevoel voor 20 minuten. Dit masker daartegenin is volledig anders dan verwacht. Het masker voelt eigenlijk wel prettig en het masker blijft ook gewoon goed zitten. Ik heb niet continue stil hoeven zitten omdat het anders continue eraf glibbert.

Mijn lippen voelen heerlijk zacht aan en glanzen mooi na het masker. Voor de volume doet dit masker niet (maar dat belooft het ook niet zoals bij andere). Ik zou dit masker best wel vaker willen gebruiken, maar vanwege de prijs zou ik het ook weer niet voor wekelijks gebruiken.

 

 

Het ritual of holi bubble trouble clay masker kost €12,90 en het lip lover masker kost €3,90

Heb jij al iets uit de Ritual of Holi lijn geprobeerd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: