Bij de Action kom ik regelmatig wat leuke nieuwe spulletjes tegen om te testen voor mijn blog zoals maskers. Dit setje met 3 bubble maskers had ik al een tijdje klaarliggen, maar was ik even verloren in de masker stapel. Omdat ik de maskers nog wou reviewen zolang ze nog te koop zijn heb ik ze vorige week heerlijk getest.

 

Lekker bubbelen met het foam masker

Het masker bevat onder andere zoethout extracten en melkeiwitten. Het schuimen begint gelijk wanneer het masker in contact komt met de lucht. Breng het masker aan op een schone en droge huid en laat het hierna 5-10 minuten intrekken. Masseer de huid daarna 1-2 minuten in en spoel het masker daarna af met lauwwarm water. Dit masker heeft het beste effect wanneer je het 2 – 3 keer per week gebruikt.

 

bubble maskerbubble masker

 

Het masker was wat lastig aan te brengen met een kwast

Het masker druppelde continue van mijn kwast af. En eenmaal op mijn gezicht begon het al zo te bubbelen dat ik het niet meer goed kon verdelen. Het masker is even wennen omdat de bubbels best kietelen, maar het is eigenlijk geen vervelend gevoel, meer wat vreemd! Ik heb niet de volledige hoeveelheid kunnen gebruiken omdat mijn gezicht al onder de bubbels zaten, wat ik wel zonde vond.

 

bubble masker

 

Ik heb het gevoel dat het masker niet heel veel doet

Het geeft wel een fris gevoel, maar meer in de zin van alsof ik net een dreft zeepsop masker op heb gehad, waardoor ik mij gewoon schoon voel. Het masker voelt wel wat prettig maar toch ook vreemd uit, dus om het eens te proberen zou meer voor de fun zijn dan voor het effect van dit masker.

 

Voor het bubble masker
bubble masker
Tijdens het bubble masker
Na het bubble masker

 

Bevat de volgende ingrediënten:

Aqua * Methyl Perfluorbutyl Ether * Sodium Lauroyl Oat Amino Acids * Cocamidopropyl Betaine * Propylene Glycol * Glycerin * Carbomer * Triethanolamine * Milk Protein * Hydrolyzed Yeast Extract * PEG-40 Hydrogenated Castor Oil * Phenoxyethanol * Parfum * Methylparaben * Xanthan Gum * 3-0-Ethyl Ascorbic Acid * Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract *

 

De maskers kosten per 3 stuks €0,99 bij de Action. Fan van de Action en meer weten over de maskers die ze verkopen, lees hier mijn review over de Hegron maskers.

Heb jij het bubble masker al geprobeerd?

3 Reacties

  1. Deze masker heb ik ook geprobeerd. Vind ik ook redelijk. En schuimt niet zoveel als essenza bubble masker.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: