Ergens had ik nooit verwacht het merk Bubble T bij de Action tegen te komen. Sinds ik het merk ontdekt heb via de bath bomb in de Lookfantastic box ben ik nieuwsgierig geworden naar het merk. Ik twijfelde daarom ook niet om gelijk deze drie varianten douchegel mee te nemen… Kom je gezellig meelezen?

 

Bubble T shower gel

Ik kocht de drie Bubble T shower gel producten omdat het merk Bubble T de laatste tijd zeker bij mij bekender geworden is. Het begon met een bath bomb welke in een Lookfantastic beautybox zat en daarna zag ik het merk steeds meer in een beautybox waaronder ook de Glossybox. Tot nu toe heb ik al verschillende producten mogen ontdekken. Hierdoor is het merk zeker gegroeid tot een merk waar ik nu zelf wel iets van zou aanschaffen. Ik heb het merk nog niet bij de DM drogerie gezien maar was wel erg verbaasd toen ik het bij de Action zag. Volgens mij lag de prijs ergens rond de €1,39 wat echt super goedkoop is voor deze hoeveelheid van dit merk. Sorry ik heb de bon weer eens weggegooid voor ik mijn reviews gemaakt had. Maar het was zeker niet meer dan €1,50.

De eerste variant die ik kocht is de sweet banana & strawberry smoothie. De zoete aardbeien geur is in dit geval meer overheersend dan de banaan (gelukkig) en is zeker een heerlijke douchegel voor een verfrissend begin van de dag.

 

Bubble T shower gel

 

Bubble T shower gel

De tweede variant is de lime & coconut milk. Ik ben gek op coconut maar vind deze combinatie ook echt heerlijk. Dit zou zeker een douchegel zijn die ik graag meeneem op een vakantie voor dat extra zomer gevoel met deze heerlijke geuren.

 

Bubble T shower gel

 

Bubble T shower gel

De laatste variant die ik kocht is de tropical mango passion fruit douchegel. Ook dit is weer een heerlijke verfrissende mix aan zoete geuren om de dag heerlijk mee te beginnen. Alle drie de geuren zijn heerlijk zomers en geven ook echt een heerlijk zomers ontspannend gevoel onder de douche. Ik zou de producten zeker weer opnieuw aanschaffen! En mocht ik eens nieuwe varianten tegenkomen hier ook zeker niet over twijfelen. Eerdaags ga ik mij zeker nog eens meer verdiepen in het merk en wil ik een aantal bath bombs gaan aanschaffen…

 

Bubble T shower gel

 

Naar welke variant ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: