Wauw ik was echt onwijs door het dolle heen toen ik las dat ik voor het Douglas testpanel dit BVLGARI luchtje mocht testen. Het Omnia Golden Citrine luchtje is er een uit een nieuwe reeks, en wat ruikt die heerlijk! Lees je mee?

 

BVLGARI Omnia golden Citrine

Van de nieuwe BVLGARI luchtjes was het de Omnia Golden Citrine welke mij het meeste aansprak. De geur is geïnspireerd op de iconische Ylang-Ylang bloem, de Siciliaanse mandarijn en gouden Benzoë. De geur is erg  bloemerig maar vooral erg vrouwelijk. Maar naast de geur was het ook de verpakking welke mij erg aansprak, hoe mooi is dit design dan ook namelijk? De mooiste producten zoals dit BVLGARI luchtje krijgen bij mij altijd een plekje op de eretribune (aka het plankje bij de wasbak waar weinig plek op is). Ik heb ook nog steeds de kartonnen verpakking welke dan weer een plekje heeft op mijn make-up tafel. Deze is ook super handig te gebruiken als opslagbakje voor elastiekjes. Of je kunt het gebruiken als bakje voor je kwasten of oogpotloden. Hoe dan ook is er vast wel een leuke manier waarop je deze kunt herbruiken.

 

BVLGARI

 

Een verpakking van 40 ml kost €63,95 en een verpakking van 65 ml kost €78,78 bij de Douglas. Het is natuurlijk altijd een hoop geld een nieuw luchtje kopen. Ik doe dit zelf vaak met cadeaubonnen die ik voor kerst of een verjaardag heb gekregen. Maar soms trakteer ik mezelf er natuurlijk ook weleens op, omdat we het ook waard zijn!

 

BVLGARI

 

Welk luchtje gebruik jij momenteel?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

12 Reacties

  1. Leuk zeg dat je dat mocht testen! Ik ben helemaal gek op de blauwe variant hiervan en mijn moeder dan weer op de oranje variant. Bvlgari scoort altijd!

  2. Ziet er mooi uit! Ik snap dat je blij was! Mijn all time favorite is si van Georgio armani maar de parfums van Rituals word ik ook heel gelukkig van

  3. Wat een aparte verpakking! Zelf ben ik echt obsessed met Gucci Guilty en is dat eigenlijk het enige luchtje dat ik draag, oeps. Zonde van alle andere die ik in de kast heb staan haha

  4. Wat een bijzonder parfum. Ik wissel er momenteel 3 af: Kenzo World, FlowerBomb van Viktor & Rolf en Polly van Ted Baker

  5. hij is mooi en lekker he 😀 mijn nichtje heeft hem want die werkt bij douglas! ik ben nog verknocht aan mijn Si van Armani op dit moment

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: