By Dash Beauty lashes and lash glue

Vandaag heb ik een dubbele By Dash Beauty review voor jullie klaarstaan. De eerste review bevat het prachtige nieuwe Magical Glam oogschaduw palette. En in deze blog wilde ik de aandacht op het setje lashes en lash glue leggen… Kom je deze ook gezellig meelezen?

 

By Dash Beauty lash glue

De lash glue van By Dash Beauty is zowel in het wit als in het zwart verkrijgbaar. De lijm bevat een dunne applicator welke de lijm ook precies goed doseert zodat de lashes de hele dag blijven zitten. Ik gebruik zelf voornamelijk zwarte lash glue maar ben wel erg benieuwd om weer eens een transparante lijm uit te proberen. De verpakking is in ieder geval erg mooi en een voordeel tov de tubes lash glue welke ik weleens gebruik iets makkelijker en schoner in het gebruik. Dat is dus alvast een voordeel mooi meegenomen…

De lash glue is verkrijgbaar op de webshop van By Dash Beauty voor €8,99 per stuk.

 

By Dash BeautyBy Dash Beauty

 

Lashes – Royal Beauty

In totaal zijn er 8 verschillende varianten lashes op het moment verkrijgbaar welke verschillen in volume en hoeveelheid. Het setje Royal Beauty welke ik heb ontvangen is een wat extremer setje lashes. Maar hier hou ik dan zelf wel weer heel erg van en ben ik dan ook heel erg blij mee. Mijn eerste indruk van het setje lashes was dan ook erg positief de verpakking is erg mooi en de wimpers zien er ook erg mooi en vol uit. De wimpers zijn gemaakt van 3D Faux mink, zijn vegan, cruelty free en ook nog eens herbruikbaar (20 tot 30 keer bij goed onderhoud). Benieuwd geworden? Een setje lashes kost tussen de €14,95 en €16,95 exclusief lijm en eventuele wimpertang. Mocht je tips en tricks willen voor het aanbrengen kun je dit ook bekijken onder het kopje academy!

Benieuwd naar mijn eerste make-up look met deze lashes. Bekijk dan de zusterblog van vandaag in combinatie met het Magical Glam palette!

 

By Dash BeautyBy Dash BeautyBy Dash Beauty

 

Ben jij al bekend met het merk By Dash Beauty?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.