Het ByKelsha ice serum had ik een hele tijd geleden in de JOUWBOX zitten. Ik heb deze toen al een tijdje uitgeprobeerd en het serum is toen ook al erg bevallen. Maar omdat 2021 staat voor veel open producten op te maken en mijn eigen voorraad eerst te gebruiken voor ik weer mag/ga kopen besloot ik deze er weer bij te pakken. Lees je mee?

 

ByKelsha ice serum

ByKelsha is een Nederlands merk opgericht door de Rotterdamse Kelly Ghazi. Het eerste skincare product wat ByKelsha op de markt bracht was het 24k gold facial elixer (primer). Hierna volgde het Ice day & night white gold elixer. Naast deze bekende elixers zijn er ook een aantal cosmetica producten uitgekomen. Hier ga ik wellicht in de toekomst nog eens een kijkje naar nemen om te reviewen.

Het Ice day & night white gold elixer kun je zowel voor je dag en voor je nacht verzorging gebruiken. Het is geschikt voor elke huidtype en beloofd te huid te verfijnen, te verzorgen en weer te laten stralen. Het serum bevat onder andere 24k gold flakes en daarnaast bevat het Aloe vera, vitamine E, vitamine B en vitamine C welke fijne lijntjes en rimpels verminderen.

Het serum is verkrijgbaar in 30 ml voor €29,95 of 60 ml voor €43,95 op de website van By Kelsha zelf.

 

ByKelsha ByKelshaByKelsha ByKelshaByKelsha

 

Ik vond het serum persoonlijk erg fijn in het gebruik, ik heb er weinig van nodig het geeft direct een mooie glow en het plakt/stinkt niet. Het enige minpuntje wat ik aan dit serum kan geven is het pipetje hier had ik namelijk echt wat struggles mee. Al lijken meer serums dit probleem helaas wel vaker te hebben. Ik zou het serum zeker zelf opnieuw aanschaffen en in mijn dagelijkse skincare routines blijven gebruiken.

 

Gebruik jij weleens een serum?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: