De producten van Urtekram zullen jullie zeker vaker terug gaan zien op mijn blog. Twee weken terug schreef ik een review over de Urtekram Rose Body Scrub. Ook heb ik al een review geschreven over de Nettle, Brown Sugar en Tea Tree shampoo voor mijn psoriasis op de hoofdhuid en de allereerste producten die ik van Urtekram heb getest waren de Kokos shampoo, conditioner en hand zeep. Zeker even de moeite waard om deze blogs natuurlijk terug te lezen!

 

body balm

 

Urtekram – Body balm – shea butter pure

In de winter periode merk ik dat mijn huid meer behoefte heeft aan een goede verzorging. Maar ook sinds ik zwanger ben vind ik het nog extra belangrijk om mijn huid goed te verzorgen. Na het douchen heb ik altijd een standaard riedeltje. Bestaande uit een maskertje en tijdens de inwerktijd smeer ik mijzelf dan ook helemaal in. Waarna ik nog even op bed wat uitrust en de producten laat inwerken/opdrogen. Naar de Body balm was ik vooral erg benieuwd omdat ik meestal body lotions gebruik. In het begin was het even wat lastig omdat de body balm vrij hard is, maar wanneer het in aanraking komt met de warmte van je huid kun je het gemakkelijk uitsmeren. Je heb niet veel nodig, omdat het rijkelijk uitsmeert.

 

De balm smeert zo goed uit dat je vrij lang met een tube kan doen. Ik gebruik de balm inmiddels voor een maand en heb pas een kleine kuil erin. Daarnaast vind ik het ook een fijn gevoel om te weten dat de producten van Urtekram altijd 100% organisch zijn en dierproefvrij zijn. Hierdoor smeer ik mij met een gerust gevoel in.

 

body balm

 

De body balm is te koop voor ca €11,- en is naast de shea butter pure ook nog in andere varianten beschikbaar.

Wat gebruik jij zelf liever: een body balm of een body lotion?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

10 Reacties

  1. Dit is zo een fijne merk. Ik houd van hun hele lijn. Ik kan niet kiezen tussen een balm of een lotion. Ik vind het allebei wel prettig.

  2. Ik ben dol op wat dikkere smeerproducten omdat ik het idee heb dat lotions bij mij niet zoveel doen. Dan liever een dikke laag body Butter of Balm! Gefeliciteerd trouwens met je zwangerschap!

  3. Ik vind de producten van Urtekram heel fijn, dit product ken ik nog niet, ik ga eens opzoek 😀

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: